Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Листопада, 2018 р., 15:13
Сьогодні відбувається Рада регіонального розвитку України. Присутні Президент України, прем`єр міністр України, голови ОДА, РДА, мери міст, містечок та селищ. Обговорюються важливі питання децентралізації, розбудови та відновлення інфраструктури у регіонах, макроекономічного розвитку, енергоефективності та енергозбереження, розвиток реформ, зокрема, внесення змін до Конституції Україні щодо підтримки децентралізації, а також адміністративної, медичної, освітянської, військової реформ, монетизації пільг та субсидій, що стартує вже з 1 січня 2019 року, розвиток інклюзивної освіти, сільської освіти та медицини тощо.
09 Листопада, 2018 р., 16:33
Сьогодні в приміщенні недобоївської сільської ради відбулося засідання бюджетної коомісії , на якому депутати розглядали проект бюджету на 2019 рік , та проводили обговорення з громацькістю стосовно проекту рішення про бюджет.
07 Листопада, 2018 р., 09:13
Ознайомлений – значить озброєний: асоціація «Агенція розвитку громад Буковини» організувала та провела навчальний семінар з питань закупівлі електроенергії за підтримки програми «U-LEAD з Європою»
05 Листопада, 2018 р., 10:44
Увага 09.11.2018 в приміщенні сільської ради пройде засідання бюджетної комісії  , на якому анонсують проект рішення про місцевий бюджет на 2019 рік , всіх бажаючих запрошуємо взяти участь в обговоренні !
31 Жовтня, 2018 р., 16:06
Пропонуємо до вашої уваги проект Стратегії розвитку Недобоївської об`єднаної територіальної громади на період з 2018 до 2020 року. З деревом стратегічних та операційних цілей  ви можете ознайомитись натиснувши на посилання: Стратегія Недобоївської громади.
30 Жовтня, 2018 р., 08:49
Сьогодні делегація з Недобоївської ОТГ відвідала конференцію "SMART-спеціалізація територій як інструмент сприяння якісному економічному зростанню " в рамках ініціативи "Мери за економічне зростання". На конференції піднімалися питання освіти , бізнесу , співпраці між громадою ,бізнесом та владою . Також досить цікавим для нас було обговорення міжмуніципального співробітництва , транскордонного партнерства . А ще учасники конференції ділилися власними історіями успіху та кращими практиками вирішення проблем які виникали в їх громадах. В цілому для себе ми взяли з даної події дуже багато цікавих та вигідних варіантів вирішення проблем , які також наявні і в нашій громаді . А експерти які завітали з ЄС показали що ми отримаємо в результаті правельних дій з боку громад,та розповіли про свої шляхи вирішення нагальних проблем в громаді.
25 Жовтня, 2018 р., 21:46
У 2017 році в Україні було відкрито більше 200 000 ФОП. Ті, хто колись реєстрував ФОП, знають, що самостійно розібратися в процедурі достатньо складно і часозатратно.
23 Жовтня, 2018 р., 09:52
Органи державного нагляду (контролю) щороку визначають перелік суб’єктів господарювання, які підлягають плановим заходам державного нагляду (контролю) у наступному році. Не пізніше 15 жовтня року, що передує плановому,  така інформація має бути оприлюднена.
20 Жовтня, 2018 р., 20:19
18 жовтня Верховна Рада ухвалила Кодекс з процедур банкрутства.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь