Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Вересня, 2018 р., 15:08
Сьгодні в Недобоївській ОТГ відбулося засідання робочої групи з питань Бюджету участі , на якому було визначено переможців голосування за проекти в рамках програми "Бюджет участі". Комісія почергово оглянула скриньки для голосування з метою підтвердження їх цілісності та цілісності пломб , за результатами огляду визначено що пломби і скриньки не пошкоджені. Відповідно до порядку денного було визначено й черговість відкриття скриньок з кожного з сіл. Першою була відкрита скринька з Недобоївців , після сортування якої було підраховано кількість бюлетнів та розсортовано їх по відповідних проектах , після підрахунку було визначено переможці . Ця процедура була проведена з скриньками з інших сіл.
03 Вересня, 2018 р., 11:07
Дорогі школярі, студенти, шановні вчителі, викладачі та працівники навчальних закладів! Щиро вітаємо Вас з 1 вересня — Днем знань. Найщиріші вітання Вам шановні батьки, бабусі та дідусі студентів та учнів. Збувається мрія ваших родин — діти згодом своєю працею прославлятимуть родовід, віддаючи сили, знання, отримані практичним досвідом вміння на справу розбудови держави, зміцнення її економічної могутності. Ще раз вітаємо всіх, дорогі друзі, з новим навчальним роком! Зі святом — Днем знань!
24 Серпня, 2018 р., 15:58
З нагоди 27-ї річниці Незалежності нашої держави бажаємо вам міцного здоров'я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди та добробуту. Нехай кожен день вашого життя буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками, а ваші добрі справи примножать славу рідної України.
03 Серпня, 2018 р., 15:55
1 серпня в межах ініціативи «Мери за економічне зростання» у м.Київ відбувся тренінг для громад – підписантів з питань маркетингу та брендування територій. Глобальні тенденції задають напрями змін у всьому світі: відбувається зміна цінностей, змінюється світогляд та спосіб життя, виникає потреба балансування економіки, екології, соціальних питань з метою забезпечення тривалого сталого розвитку. Це впливає на інвестиційні рішення.
01 Серпня, 2018 р., 08:58
У зв'язку з погодними умовами, адміністрація Недобоївської ОТГ рекомендує ознайомитись  з рекомендаціями щодо попередження гострих кишкових інфекційних хвороб серед населення, пов'язаних з водним фактором, передачі збудника інфекції на потерпілих територіях внаслідок повені. Текст рекомендацій
30 Липня, 2018 р., 12:07
В  рамках проекту «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання», що фінансується Європейським Союзом та реалізується в рамках ініціативи «Мери за економічне зростання»,  оголошується  конкурс на заміщення вакантної посади адміністратора офісу Центру економічного зростання Недобоївської об`єднаної територіальної громади.
30 Липня, 2018 р., 12:04
07 вересня 2018 року о 15.00 год. у приміщенні Недобоївської сільської ради, за адресою: с. Недобоївці, вул. Головна, 28А (І поверх), відбудуться громадські слухання  на тему «Обговорення офіційної символіки Недобоївської об’єднаної територіальної громади».
27 Липня, 2018 р., 17:32
Недобоївська громад рухається в рамках виконання заходів проекту ЄС "Різні громади - спільні рішення для економічного зростання".Оголошено тендер на проведення будівельних робіт в приміщенні центру економічного зростання громади, який стане комунікаційним майданчиком для активної молоді  та бізнесу. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь