Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Квітня, 2018 р., 15:58
Жителі села Керстенці в рамках підготовки до провідної неділі провели прибирання території населеного пункту. Зокрема жителі села  за співпрацею з старостатом с.Керстенці прибрали території пошти, бібліотеки, Керстенецької ЗОШ- І-ІІ ст ,АЗПСМ, та прилеглих до них територій. Також не оминули увагою монумент пам'яті героїв Великої Вітчизняної війни та пам'ятник  Хиждеу А.Ф. .Також була прибрана територія будинку культури та дитячого садочку. А ще, були облагорожені кладовища, та вивезене сміття з їх територій. 
16 Квітня, 2018 р., 10:03
Недобоївська громада за співпрацею з Корпусом миру провели тренінги для дітей, з метою підвищення їх самостійності і активізації громади. Молодь з чотирьох сіл визначала проблеми громади і шляхи їх вирішення, в процесі роботи з тренером корпусу миру з питаннь молодіжного розвитку - Надією Артем'євою .
11 Квітня, 2018 р., 17:10
Голова Недобоївської об’єднаної громади  Юзва Ю.М ,  та депутат сільської ради  Заплітний В.В., взяли участь у навчальному візиті чергового засідання робочих груп з підвищення ефективносі  діяльності за напрямком місцева демократія  та взаємодія з громадськістю який відбувається в  м.Харкові 11-12 квітня 2018року.
11 Квітня, 2018 р., 15:39
Чотири пожежі за Великодні вихидні!
06 Квітня, 2018 р., 11:03
З нагоди  великого свята Воскресіння Христового прийміть найкращі вітання і побажання, Божого благословення, здоров’я і добробуту! Нехай ці святкові дні зігріють ваші душі  світлом  любові  до Бога і ближніх, зміцнять віру, наповнять серця милосердям та добром! Хай малинові дзвони Великодня принесуть у  Вашу оселю радість, віру, надію і любов!
05 Квітня, 2018 р., 12:18
30 березня відбулися збори громадян с.Ставчани Недобоївської об'єднаної територіальної громади. Жителі заслухали звіт голови громади Юзви Ю.М. та старости села Січкаря В.Б, за виконану роботу 2017року. Громаду турбували такі питання: ремонт доріг, освітлення вулиць, та нова медична реформа.
05 Квітня, 2018 р., 09:42
4 квітня 2018 р. в межах реалізації проекту "Різні громади - спільні рішення для економічного зростання", що фінансується ЄС в межах ініціативи "Мери за економічне зростання" в Недобоївській сільській раді відбулись збори жителів всієї об’єднаної громади щодо створення в громаді кооперативу.
29 Березня, 2018 р., 12:43
Виховання чуйності та милосердя немає в шкільній програмі. Але ці людські якості прищеплюють учителі своїм вихованцям ще з початкових класів. Уже доброю традицією в нашому навчальному закладі стало проведення щорічного благодійного ярмарку. Активну участь у ньому беруть і учні, і батьки, і вчителі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь