Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Жовтня, 2018 р., 20:04
Аналізуючи результати перевірок Держпраці щодо дотримання суб’єктами господарювання вимог трудового законодавства, можна побачити, що підприємців штрафують у т.ч. за підміну трудових відносин договорами цивільно-правового характеру.
05 Жовтня, 2018 р., 12:01
За інформацією Украспром, розміщеною на їх сайті, фіто санітарні органи Індії прийняли рішення про відкриття власного ринку для українських яблук.
04 Жовтня, 2018 р., 10:17
Із завтрашнього дня розпочнуться перевірки дотримання вимог законодавства про працю.
03 Жовтня, 2018 р., 17:48
В Недобоївській ОТГ ідуть ремонтні роботи приміщення, в якому буде розміщено Центр економічного зростання громади. Роботи виконуються та фінансуються в межах проекту ЄС M4EG "Різні громади - спільні рішення для економічного зростання", який реалізується в 10-ти об'єднаних громадах нашої області спільно з Агенцією розвитку громад Буковини. Очікуємо, що до кінця місяця роботи будуть завершені. Паралельно здійснюється закупівля меблів та оргтехніки. Мешканці громади отримають простір для комунікацій, проведення заходів, спрямованих на розвиток громади.
02 Жовтня, 2018 р., 16:00
Кабінетом Міністрів України прийнято розпорядження № 649-р від 5 вересня 2018 року «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення».
29 Вересня, 2018 р., 14:59
Ніякі ремонти, обладнання нічого не вартують, якщо немає людей - зацікавлених, ініціативних, готових змінюватися та змінювати світ навколо себе. Є сподівання, що такими будуть адміністратори Центрів економічного зростання громад, які пройшли перший модуль навчання.
25 Вересня, 2018 р., 13:03
Понад 6 000 гостей відвідали фестиваль «Ігри вогнеборців»
11 Вересня, 2018 р., 11:08
З 16 по 20 вернсня на території Чернівецької області планується імунізація м'ясоїдних тварин проти сказу шляхом розкидання приманок з вакциною проти сказу з літаків!
06 Вересня, 2018 р., 13:37
У Недобоївській об'єднаній громаді, що у Чернівецькій області, успішно втілюють ініціативу добровільного пожежного руху.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь