Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗВІТ про роботу «Центра надання адміністративних послуг» Недобоївської сільської ради Дністровського району Чернівецької області за 2021 року

Дата: 17.02.2022 17:26
Кількість переглядів: 405

 

Фото без опису

 

ЗВІТ

про роботу «Центра надання адміністративних послуг» Недобоївської сільської ради Дністровського району Чернівецької області за 2021 року

 

     За підсумок роботи 2021 року «Центр надання адміністративних послуг» Недобоївської сільської ради Дністровського району Чернівецької області було надано 10410 послуг адміністративних послуг в сумі 340882 грн.

а саме:

90 - заяв на отримання житлової субсидії;

45 - заяв про надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу;

318-  заяв на різні види державних соціальних допомог;

256 - заяв  надання відомостей ДЗК із них 99 -платних в сумі;

35 – заяв Державна реєстрація народження Є-Малятко;

24 – заяв про присвоєння поштових адрес;

9 – заяв видача спеціального дозволу на спеціальне використання лісових ресурсів ( лісорубний квиток);

2 – заяви Реєстрація декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єктів господарювання вимогам законодавства у сфері пожежної безпеки;

8 – заява Повідомлення про початок виконання будівельних робіт/про зміну даних у повідомленні про початок виконання будівельних робіт.

376 -  заяв Реєстрація/ зняття з реєстрації місця проживання;

151 -  видача довідок про реєстрацію місця проживання;

6031 - видача довідок різного змісту;

1998 - заяви Реєстрація нерухомого майна та іншого речового права земельних ділянок в сумі – 252767 грн. ;

412 - заяви Реєстрація юридичних, фізичних-осіб підприємців.

25 - заяв Громадські формування;

630 – заяв Надання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно;

     Також надаються консультації особисто, в телефонному режимі та електронною поштою.

     З початку року послуги, які надаються через ЦНАП розширено шляхом укладання угод про співпрацю з надання адміністративних послуг у сфері соціального захисту населення Дністровського району Чернівецької області, з Управління ДСНС у Дністровському районі, Управління лісового та мисливського господарства, Пенсійним фондом України у Чернівецькій  області, Управління Держгеокадастру у Чернівецькій області, Головним територіальним управлінням юстиції у Чернівецькій області.

У 2021 року Центр надання адміністративних послуг був  підключений до програмного комплексу  «Реєстр територіальних громад» та працює в ньому оскільки він є обов’язковим.

Крім цього впроваджено комплексну послугу є-Малятко.

     Центр користується програмним комплексом «Соціальна громада», який дозволяє опрацьовувати документи в електронному вигляді. Електронні копії документів, прийняті через „Соціальну громаду” одразу потрапляють до управління соціального захисту населення, що скорочує  час прийняття рішення майже вдвічі, а з 1 березня 2021 року заяви з необхідними документами приймаються адміністраторами через ЦНАП виключно з формуванням електронної справи, який прискорює роботу адміністраторів центра завдяки переходу до роботи з заявками громадян в електронному вигляді.

На даний час у Центрі надання адміністративних послуг можливо отримати 168 адміністративних послуг, які надаються через адміністраторів, спеціалістів центра.

     Висловити свою думку, щодо якості наданих адміністративних послуг, громадяни мають можливість за допомогою скриньки для висловлення, зауважень та пропозицій, а також допомогою телефона на порталі Дія Центр.

     Велика увага приділяється підвищенню рівня професіоналізму та

компетентності адміністраторів. Протягом року представниками центру прийнято участь у навчальних заходах: Оновлення ІС «Вулик» організаційні, технічні та комунікаційні питання, вивчено курс «Як надавати адміністративні послуги», за результатами яких отримано сертифікати, отримано доступ до комплексної послуги “є-Малятко” у Єдиному державному веб-порталі електронних послуг “Портал Дія”, до Єдиної державної електронної системи будівництва, а саме присвоєння поштових адрес "Актуальні питання діяльності територіальних громад регіону в частині реалізації державної політики щодо надання соціальних допомог, пільг та субсидій", реєстрація нерухомого майна та інших речових прав на земельні ділянки.

     На офіційному сайті сільської ради створений розділ про  «Центр надання адміністративних послуг» Недобоївської сільської ради Дністровського району Чернівецької області. Інформація постійно оновлюється, долучитись до якої можливо за посиланням https://nedoboivska-gromada.gov.ua/centr-nadannya-administrativnih-poslug-15-24-11-01-03-2018/

    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь