Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

13 Березня, 2020 р., 10:22
Друзі! Для продовження освітнього процесу під час карантину ми підготували для вас перелік он-лайн сервісів для підготовки до ЗНО та дистанційного навчання. Отже:
13 Березня, 2020 р., 09:07
КАРАНТИН НЕ МАЄ ВПЛИНУТИ НА РІВЕНЬ ЗНАНЬ ДІТЕЙ! ДО УВАГИ УПРАВЛІНЬ ОСВІТИ, ПЕДАГОГІВ МОЛОДШИХ КЛАСІВ, БАТЬКІВ-СКОРИСТАЙТЕСЬ РЕСУРСОМ!
26 Лютого, 2020 р., 15:52
25 лютого, на території Недобоївської ОТГ  на базі ФГ «Тодосічук В.І.» (Логістичний хаб) відбулася конференція на тему «Майстерня садівництва: надихаючи природу», в якій взяли участь представники обласної, районної та місцевої влади, представники регіональних асоціацій, обласних служб, місцеві виробники плодово-ягідної продукції та з інших областей, іноземні спікери та дистриб’ютори.
06 Лютого, 2020 р., 09:26
Участь у різних програмах та проєктах, у тому числі із закордонними партнерами – це те, що дає можливість розвиватися громадам. Активно працюють у цьому напрямку в Недобоївській ОТГ. Нещодавно заступник керівника цієї громади Андрій Дранчук побував у Словаччині, а саме в муніципалітеті Турня-над-Бодвоу Кошицького краю, щоб налагодити співробітництво.
05 Лютого, 2020 р., 11:51
ПРАВОВА АБЕТКА.    Новини щодо регулювання різного кола питань, що стосуються ведення підприємницької діяльності, приходять практично щодня.
05 Лютого, 2020 р., 10:30
У Чернівецькій області очікується ускладнення погодних умов! 
05 Лютого, 2020 р., 09:00
"Ознайомлений - значить озброєний" - саме таким був лейтмотив інформаційного семінару, який проведено в Недобоївській громаді на базі Центру економічного зростання спільними зусиллями Хотинської районної філії  Чернівецького центру зайнятості та Агенції розвитку громад Буковини. В ході семінару обговорювались питання законодавчих змін для бізнесу, зокрема, щодо зміни розмірів податків, застосування РРО та дотримання вимог трудового законодавства. Останнє питання є надзвичайно чутливим як для малого бізнесу, так і для найманих працівників. 
27 Січня, 2020 р., 17:21
Враховуючи численні зміни нормативно-правового поля, яке регламентує діяльність фізичних осіб-підприємців, запрошуємо на тематичний семінар, де ви матимете змогу отримати відповіді на запитання щодо пеервірок з питань дотримання трудового законодавства та послуг служби зайнятості; розмірів податків на 2020 рік; роботи з готівковими коштами; застосування РРО; змін у банківському обслуговуванні; проведення перевірок контролюючими органами тощо; зокрема, щодо доручення Прем’єр-міністра  України щодо проведення роз’яснювальної роботи з суб’єктами господарювання з питань оформлення трудових відносин та подальших перевірок з накладенням штрафних санкцій.
17 Січня, 2020 р., 15:59
Трудові відносини роботодавця та працівника розпочинаються з моменту підписання трудового договору, який оформляється відповідним наказом чи розпорядженням та повідомленням податкової інспекції про прийняття працівника на роботу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь