Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Листопада, 2019 р., 13:15
23 листопада о 1600 відбудеться загальнонаціональна хвилина мовчання, після якої розпочнеться Акція «Запали свічку пам’яті!»
21 Листопада, 2019 р., 08:10
З метою відзначення 21 листопада Дня Гідності    та  Свободи учнями Ставчанського НВК було здійснено історичний екскурс новітньою історією України, з метою ознайомлення з історією виникнення свята; сформувати  розуміння єдності і цілісності України, усвідомлення себе українцем, почуття особистої відповідальності за долю держави, готовність служити Батьківщині  та стати на захист державних інтересів країни.
20 Листопада, 2019 р., 18:08
У Ставчанському НВК І-ІІ ступенів був проведений Тиждень безпеки дорожнього руху під гаслом «Лідерство в галузі безпеки дорожнього руху». Здобувачі освіти мали можливість побувати у ролі пішоходів, пасажирів, вивчити правила поведінки як учасники дорожнього руху. Ознайомилися з основними правилами дорожнього руху та дорожніми знаками. Брали активну участь в іграх  «Уважний пішоход», «Хто швидше складе світлофор», «Червоний, жовтий, зелений», складали кросворд «Загадкова дорога»
19 Листопада, 2019 р., 14:07
Станом на 1 листопада 2019 року мешканці Чернівецької області заборгували за газ понад 500 млн грн. Це майже на 6 % більше, ніж минулого року.
15 Листопада, 2019 р., 13:53
 У Ставчанському закладі освіти для учнів 1-4 класів відбулося свято Осені, метою якого було: розвивати навички спілкування, культуру поведінки, дбайливе ставлення до всього живого, виховувати почуття прекрасного.
09 Листопада, 2019 р., 22:43
9 листопада 2019 року на базі Ставчанського НВК І-ІІ ступенів проходить  ІІ етап  Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії та німецької мови серед учнів закладів загальної середньої освіти, підпорядкованих Недобоївській сільській раді   та Ставчанського професійного ліцею.
09 Листопада, 2019 р., 22:41
Сьогодні тисячі прихильників української мови взяли участь у традиційному Всеукраїнському радіодиктанті національної єдності до Дня української писемності та мови. Учні Ставчанського НВК також приєдналися до написання диктанту, з метою єднання навколо мови.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь