Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Листопада, 2019 р., 19:58
Свято в дитячому садку - це завжди дивовижні чудеса, чарівні фарби, дзвінкий сміх дітей, море посмішок і веселощів! Хоч і кажуть, що осінь сумна пора, але діти, як ніхто інший, здатні радіти шелесту золотистого опалого листя під ногами, дощику, під яким так цікаво гуляти під парасолькою, і можливості бігати по калюжах в гумових чобітках.У маленьких вихованців  відбулося «Свято Осені» з осінніми композиціями. Діти розповідали вірші, співали пісні про осінь та танцювали. В гості до них приходили казкові герої, які грали з дітьми. А самим яскравим і незабутнім моментом став конкурс - кошик з яблуками.
07 Листопада, 2019 р., 19:50
         На базі МЦ ВОМС 05.11.2019 року відбулося засідання методичної комісії бібліотекарів та класних керівників на тему «Розвиток інтересу до читання у школярів за допомогою електронних ресурсів: досвід роботи шкільних бібіліотек».
07 Листопада, 2019 р., 14:23
         На базі  Ставчанського НВК І-ІІ ступенів  7 листопада  2019 року   відбулося засідання предметної методичної комісії вчителів природничого циклу на тему  «Активізація пізнавальної діяльності учнів нетрадиційними формами навчання та роль  ІКТ на уроках біології».
06 Листопада, 2019 р., 14:37
Для забезпечення належного захисту державою суб’єктів права власності і господарювання має бути здійснене відповідне оформлення права власності на землю. Частиною цієї процедури є присвоєння кадастрового номера земельній ділянці. Без нього на сьогодні власник земельної ділянки не зможе здійснювати правочини: продавати, дарувати, здавати в оренду, брати кредит під її заставу тощо.
02 Листопада, 2019 р., 19:37
02 листопада 2019 року на базі Керстенецької ЗОШ I-II ступенів відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури, в якій  взяли участь учні Долинянської, Керстенецької ЗОШ, Ставчанського НВК І-ІІ ступенів та Ставчанського професійного ліцею. 
01 Листопада, 2019 р., 19:42
З 1 ПО 5 ЧИСЛО МІСЯЦЯ - ДИСТАНЦІЙНО ПЕРЕДАЙТЕ ПОКАЗАННЯ ЛІЧИЛЬНИКА
30 Жовтня, 2019 р., 17:10
Х Міжнародний  мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені  Тараса Шевченка в закладах загальної середньої освіти Недобоївської ОТГ
24 Жовтня, 2019 р., 13:45
На базі Долинянської ЗОШ І-ІІ ступенів 23.10.2019 року відбулося засідання предметної методичної комісії вчителів художньо-естетичного циклу на тему «Залучення учнів до творчої співпраці на уроках образотворчого мистецтва».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь