Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Лютого, 2020 р., 09:00
"Ознайомлений - значить озброєний" - саме таким був лейтмотив інформаційного семінару, який проведено в Недобоївській громаді на базі Центру економічного зростання спільними зусиллями Хотинської районної філії  Чернівецького центру зайнятості та Агенції розвитку громад Буковини. В ході семінару обговорювались питання законодавчих змін для бізнесу, зокрема, щодо зміни розмірів податків, застосування РРО та дотримання вимог трудового законодавства. Останнє питання є надзвичайно чутливим як для малого бізнесу, так і для найманих працівників. 
27 Січня, 2020 р., 17:21
Враховуючи численні зміни нормативно-правового поля, яке регламентує діяльність фізичних осіб-підприємців, запрошуємо на тематичний семінар, де ви матимете змогу отримати відповіді на запитання щодо пеервірок з питань дотримання трудового законодавства та послуг служби зайнятості; розмірів податків на 2020 рік; роботи з готівковими коштами; застосування РРО; змін у банківському обслуговуванні; проведення перевірок контролюючими органами тощо; зокрема, щодо доручення Прем’єр-міністра  України щодо проведення роз’яснювальної роботи з суб’єктами господарювання з питань оформлення трудових відносин та подальших перевірок з накладенням штрафних санкцій.
17 Січня, 2020 р., 15:59
Трудові відносини роботодавця та працівника розпочинаються з моменту підписання трудового договору, який оформляється відповідним наказом чи розпорядженням та повідомленням податкової інспекції про прийняття працівника на роботу.
14 Січня, 2020 р., 16:17
19 січня, відзначатимуть останнє різдвяне свято – Водохреща. Як показує досвід, з року в рік кількість бажаючих тільки зростає, а отже й небезпека може чатувати на кожного. Тому Хотинський районний сектор Державної служби України з надзвичайних ситуацій попереджає громадян щодо дотримання правил безпечного поводження на воді.
09 Січня, 2020 р., 16:53
Освітній портал Державної служби зайнятості зручний додаток для шукачів роботи, роботодавців, працівників ДСЗ. Відтепер всі охочі мають змогу розвивати навички, які затребувані на ринку праці, отримати нові компетенції та пройти перенавчання і підвищити свою кваліфікацію онлайн.
09 Січня, 2020 р., 14:12
Проєкт «Яблунева Агломерація як ефективний інструмент місцевого розвитку» Недобоївської ОТГ став переможцем всеукраїнського конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування», що організований за підтримки Ради Європи та Міністерства розвитку громад та територій України.
23 Грудня, 2019 р., 16:39
18 грудня 2019 року на базі дошкільного навчального закладу c. Долиняни відбулося засідання  методичної комісії з дошкільної освіти методичного центру відділу освіти, молоді та спорту Недобоївської сільської ради на тему «Організація пошуково-дослідницької роботи у системі зображувальної діяльності з елементами пісочної терапії».
19 Грудня, 2019 р., 15:42
     Відповідно до плану роботи батьківського всеобучу, затвердженого наказом по школі від 02.09.2019 №201 о/д , 18 грудня 2019 року в Долинянській ЗОШ І-ІІ ступенів проведено засідання батьківського всеобучу на тему «Заохочення і покарання, їх роль у вихованні дітей».
13 Грудня, 2019 р., 14:16
ДПС повідомляє, що з 1 січня 2020 року у зв’язку з тим, що Державною казначейською службою України з початку 2020 року рахунки для сплати податків і зборів  будуть відкриті відповідно до Плану рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі, затвердженого наказом Мінфіну №1203, змінюються реквізити бюджетних рахунків.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь