Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

17 Жовтня, 2019 р., 16:54
Відповідно до плану роботи відділу освіти, молоді та спорту на 2019 рік, 17 жовтня на базі Недобоївської сільської ради відбулося чергове засідання колегії з порядком денним:
04 Жовтня, 2019 р., 17:58
Раз на рік, у найпрекраснішу пору, коли шелестить золотим віттям осінь, у лузі снує мереживо бабиного літа, а над землею мерехтять різнобарвні квіти, приходить свято – День працівників освіти. Це свято  щирих привітань та душевних слів вдячності за безцінний скарб усього людства – знання. 
25 Вересня, 2019 р., 09:27
20 вересня 2019 року в Україні стали чинними вимоги НАССР щодо дотримання виробничих процедур, заснованих на принципах системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР у кафе, ресторанах, кондитерськьких, їдальнях у навчальних закладах, а також кіосках, які торгують шаурмою, продають каву тощо.
16 Вересня, 2019 р., 11:53
Нещодавно дружнім візитом нашу громаду порадували гості - представники влади та громадські активісти із Донецької та Луганської областей. Метою їхньої поїздки було ознайомлення з позитивним досвідом розвитку громад, однією з яких вони обрали Недобоївську ОТГ.
13 Вересня, 2019 р., 19:35
Семінар, який 12 вересня пройшов на базі Центру економічного зростання в нашій громаді зібрав немалу кількість бухгалтерів та підприємців, які мали унікальну нагоду не тільки прослухати необхідну для їхньої роботи важливу інформацію підготовлену фахівцем, а й отримати відповіді на поставлені питання, які їх цікавили.
06 Вересня, 2019 р., 14:28
В Недобоївській громаді рівень знання англійської мови зростає завдяки активній діяльності гуртка «Розмовляємо англійською», започаткований випускницею Київської гуманітарної академії Ольгою Мазур.
04 Вересня, 2019 р., 16:59
В садку села Долиняни Недобоївської ОТГ є одна кімната, де спільна група дітей різного віку і гралась, і спала, і їла. Але скоро це закінчиться, бо тут завершують ремонт частини корпусу. Кошти на це виділені з субвенції на розвиток інфраструктури у розмірі майже 300 тис. грн. Загалом же цього року Недобоївська ОТГ отримала 2,16 млн грн інфраструктурної субвенції, які спрямувала на 5 проектів. Громада утворилась в 2015 році і була серед перших 10 ОТГ Чернівецької області. Впродовж останніх чотирьох років в громаді активно працюють над ефективним інвестуванням наявних коштів у пріоритетні сфери життя. Найперше, що громади отримали після об’єднання – це субвенція на розвиток інфраструктури, яка, здебільшого, вкладалась в підтримку об’єктів соціального характеру (школи та дитячі садки, амбулаторії та заклади культури), адмінбудівлі. Використання інфраструктурної субвенції у попередні роки ми також висвітлювали, можете пригадати тут.
04 Вересня, 2019 р., 16:57
До УВАГИ підприємцям та всім жителям Недобоївської громади!
30 Серпня, 2019 р., 17:57
Традиційно кожен новий навчальний рік починається серпневими конференціями педагогічних працівників, які підводять підсумки роботи попереднього навчального року,  визначають  стратегічні пріоритети розвитку освіти, шляхи їхньої реалізації, скеровують педагогічну спільноту до реалізації ціннісних пріоритетів особистості, суспільства, громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь