Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Січня, 2020 р., 14:12
Проєкт «Яблунева Агломерація як ефективний інструмент місцевого розвитку» Недобоївської ОТГ став переможцем всеукраїнського конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування», що організований за підтримки Ради Європи та Міністерства розвитку громад та територій України.
23 Грудня, 2019 р., 16:39
18 грудня 2019 року на базі дошкільного навчального закладу c. Долиняни відбулося засідання  методичної комісії з дошкільної освіти методичного центру відділу освіти, молоді та спорту Недобоївської сільської ради на тему «Організація пошуково-дослідницької роботи у системі зображувальної діяльності з елементами пісочної терапії».
19 Грудня, 2019 р., 15:42
     Відповідно до плану роботи батьківського всеобучу, затвердженого наказом по школі від 02.09.2019 №201 о/д , 18 грудня 2019 року в Долинянській ЗОШ І-ІІ ступенів проведено засідання батьківського всеобучу на тему «Заохочення і покарання, їх роль у вихованні дітей».
13 Грудня, 2019 р., 14:16
ДПС повідомляє, що з 1 січня 2020 року у зв’язку з тим, що Державною казначейською службою України з початку 2020 року рахунки для сплати податків і зборів  будуть відкриті відповідно до Плану рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі, затвердженого наказом Мінфіну №1203, змінюються реквізити бюджетних рахунків.
21 Листопада, 2019 р., 13:15
23 листопада о 1600 відбудеться загальнонаціональна хвилина мовчання, після якої розпочнеться Акція «Запали свічку пам’яті!»
21 Листопада, 2019 р., 08:10
З метою відзначення 21 листопада Дня Гідності    та  Свободи учнями Ставчанського НВК було здійснено історичний екскурс новітньою історією України, з метою ознайомлення з історією виникнення свята; сформувати  розуміння єдності і цілісності України, усвідомлення себе українцем, почуття особистої відповідальності за долю держави, готовність служити Батьківщині  та стати на захист державних інтересів країни.
20 Листопада, 2019 р., 18:08
У Ставчанському НВК І-ІІ ступенів був проведений Тиждень безпеки дорожнього руху під гаслом «Лідерство в галузі безпеки дорожнього руху». Здобувачі освіти мали можливість побувати у ролі пішоходів, пасажирів, вивчити правила поведінки як учасники дорожнього руху. Ознайомилися з основними правилами дорожнього руху та дорожніми знаками. Брали активну участь в іграх  «Уважний пішоход», «Хто швидше складе світлофор», «Червоний, жовтий, зелений», складали кросворд «Загадкова дорога»
19 Листопада, 2019 р., 14:07
Станом на 1 листопада 2019 року мешканці Чернівецької області заборгували за газ понад 500 млн грн. Це майже на 6 % більше, ніж минулого року.
15 Листопада, 2019 р., 13:53
 У Ставчанському закладі освіти для учнів 1-4 класів відбулося свято Осені, метою якого було: розвивати навички спілкування, культуру поведінки, дбайливе ставлення до всього живого, виховувати почуття прекрасного.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь