Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Вересня, 2019 р., 16:59
В садку села Долиняни Недобоївської ОТГ є одна кімната, де спільна група дітей різного віку і гралась, і спала, і їла. Але скоро це закінчиться, бо тут завершують ремонт частини корпусу. Кошти на це виділені з субвенції на розвиток інфраструктури у розмірі майже 300 тис. грн. Загалом же цього року Недобоївська ОТГ отримала 2,16 млн грн інфраструктурної субвенції, які спрямувала на 5 проектів. Громада утворилась в 2015 році і була серед перших 10 ОТГ Чернівецької області. Впродовж останніх чотирьох років в громаді активно працюють над ефективним інвестуванням наявних коштів у пріоритетні сфери життя. Найперше, що громади отримали після об’єднання – це субвенція на розвиток інфраструктури, яка, здебільшого, вкладалась в підтримку об’єктів соціального характеру (школи та дитячі садки, амбулаторії та заклади культури), адмінбудівлі. Використання інфраструктурної субвенції у попередні роки ми також висвітлювали, можете пригадати тут.
04 Вересня, 2019 р., 16:57
До УВАГИ підприємцям та всім жителям Недобоївської громади!
30 Серпня, 2019 р., 17:57
Традиційно кожен новий навчальний рік починається серпневими конференціями педагогічних працівників, які підводять підсумки роботи попереднього навчального року,  визначають  стратегічні пріоритети розвитку освіти, шляхи їхньої реалізації, скеровують педагогічну спільноту до реалізації ціннісних пріоритетів особистості, суспільства, громади.
29 Серпня, 2019 р., 12:59
Екологічна проблема в нашій країні не є новою, однак з кожним роком все більш кричущою. Саме тому до неї стали все частіше звертатися небайдужі жителі своїх громад.
29 Серпня, 2019 р., 12:18
Центр економічного зростання громади - це місце громадського діалогу, призначене для налагодження зв'язків, досягнення співпраці, побудови продуктивних ефективних відносин з метою зростання громади, між місцевими підприємцями, молоддю та іншими активними громадянами.
28 Серпня, 2019 р., 16:22
На базі Недобоївської сільської ради відбулася вже друга зустріч з питання будівництва переробного цеху з виробництва соку прямого віджиму на території с. Недобоївці між представниками влади та малих ФГ Недобоївської громади, а також представниками Голландського інвестиційного фонду, із залученням фінансових експертів.
24 Липня, 2019 р., 16:10
9-10 липня пройшов корисний та мотиваційний семінар проекту "Децентралізація на практиці ІІ вчимося один від одного" в м. Чернівці, в якому взяли участь представники влади та громадські активісти від територіальних громад Чернівецької області.
23 Липня, 2019 р., 23:47
З 1 по 5 липня на території спортивного майданчика с. Недобоївці (облаштованого за рахунок виграного проекту) пройшов любительський футбольний турнір між командами трьох районів: Хотинського, Новоселицького та Кельменецького. Турнір під назвою "Шкіряна перлина Буковини" організований християнською групою любителів футболу, проводиться ще з 2011 року і має на меті, окрім виграшу кубка, поширення та практикування християнських принципів і норм поведінки в тій сфері побуту, де їх, напевно, найважче проявляти, особливо, чоловічій половині нашого людства.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь