Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Червня, 2019 р., 22:32
Нещодавно молодь Недобоївської громади стала учасниками ВЕЛОПРОБІГУ, з гаслом: "Ми за здоровий спосіб життя", який для молоді організувало керівництво Біблійної Академії.
19 Червня, 2019 р., 09:45
Призначено дату зборів с.Долиняни ,запрошуємо всіх жителів приєднатися !!
18 Червня, 2019 р., 16:20
Недобоївська об'єднана територіальна громада характеризується розвиненою економікою та великою кількістю приватних підприємців, що завдяки своїм внескам у бюджет громади, створюють умови для її успішного функціонування та розвитку. Бізнес громади функціонує завдяки юридичним (фермерським підприємствам) та фізичним особам, які займаються підприємницькою (прибутковою) діяльністю та сплачують податки у казну громади. Недобоївська громада налічує 16 фермерських підприємств та інших юридичних осіб - підприємців та 165 фізичних осіб - підприємців.
18 Червня, 2019 р., 14:57
Нещодавно наша громада мала чудову нагоду на базі Центру економічного зростання приймати гостей - волонтерів з Німеччини, а саме з міста Корбах. Закордонні гості завітали з метою ближче ознайомитись з роботою українських волонтерів-пожежників в Недобоївській громаді, з якими вже не перший рік мають теплі і дружні відносини. Адже сама ідея волонтерства, яка спочатку зародилась в серці приватного підприємця з Недобоївців В'ячеслава Тодосійчука, якраз була ним взята з досвіду німецьких добровольців-пожежників, в яких чоловік гостював.
14 Червня, 2019 р., 10:42
Вітаємо нашого сільського голову, шановного Юрія Михайловича з ювілеєм!
11 Червня, 2019 р., 10:47
8 червня представники влади та підприємці Недобоївської громади мали конструктивну зустріч-діалог з питань внесення змін до аграрного законодавства України, що дозволило б задовільнити певні інтереси та потреби підприємців, які займаються вирощенням аграрної продукції в сільській місцевості.
07 Червня, 2019 р., 16:40
Сьогодні до громади доставлено нову техніку , а саме трактор з приладдям необхідним для роботи в сільській містцевості . На тракторі встановлено ковш та відвал ( наприклад  для очитки доріг від снігу ) та причеп . 
03 Червня, 2019 р., 14:50
У Києві відбулась презентація проекту «Поліцейський офіцер громади». Учасником Недобоївської ОТГ був Грубляк Ростислав. У проекті закладено ідею, що кожна ОТГ у країні повинна мати свого поліцейського. Це буде людина, якій довіряють мешканці, яка буде на постійному зв’язку та допомагатиме громаді. Планується за 2019-2020 роки відібрати 1624 офіцери для громад. Для того, щоб стати таким поліцейським, потрібно перемогти в конкурсному відборі. Після цього кожен офіцер-переможець пройде підготовку міжнародного рівня. Поліцейські громад матимуть все необхідно для того, щоб професійно виконувати свій обов’язок. Це й спеціальні авто підвищеної прохідності на базі кросовера Renault Duster, планшети, камери, радіостанції.
31 Травня, 2019 р., 16:18
Шановні жителі сіл Долиняни та Недобоївці, у зв'язку з непередбачуваними обставинами збори в Ваших селах переносяться на невизначений термін.
29 Травня, 2019 р., 15:52
Побутує думка, що волонтер – це людина з досить високим фінансовим статком, спроможна власними коштами покращити матеріальний добробут своєї громади. Цей міф можна легко розвіяти, подивившись на команду волонтерів-пожежників села Недобоївці, яка вже понад чотири роки звершує активну працю, направлену на підвищення рівня безпеки та захищеності своїх громадян від наслідків природних стихій. Її учасники відрізняються «не великим гаманцем, а великим серцем»!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь