Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

#підтримка_міжнародних_організацій Червоний Хрест

Дата: 10.06.2022 23:32
Кількість переглядів: 473

Фото без опису

ДОПОМОГА ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИМ ОСОБАМ
Товариство Червоного Хреста України з 24 лютого 2022 року мобілізував всі сили та ресурси для оперативного реагування на гуманітарну кризу, яка виникла від розгортання збройного конфлікту в Україні. Основна задача організацій Товариства – забезпечення базових потреб, що наразі виникають у людей, які тікають від війни та розпочинають жити на новому місці.

ДОПОМОГА ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИМ ОСОБАМ НА МІСЦЕВОМУ РІВНІ
Районні, міськрайонні, міські та обласні організації Товариства Червоного Хреста України на місцевому рівні підтримують ВПО. В організаціях волонтери і співробітники Товариства Червоного Хреста України видають продуктові набори (крупи, макаронні вироби, консерви, цукор, борошно, олія та інші продукти тривалого зберігання), гігієнічні засоби (дитячі та дорослі підгузки, чоловічі та жіночі засоби гігієни, дезінфікуючі розчини тощо). Також за наявності людям можуть видавати лікарські засоби та медикаменти. Крім того, в організаціях існують Банки одягу, де є як нові речі, так і вживані, які кожен, хто звертається, може взяти для себе й своєї сім’ї. В Банку одягу є одяг для дорослих, дитячі речі, іграшки, також можуть бути речі першої необхідності: посуд, ковдри, постільна білизна, рушники тощо.

Крім гуманітарної допомоги в місцевих організаціях Товариства Червоного Хреста України проводяться заходи для ВПО: безкоштовні тренінги з першої допомоги, мінної небезпеки, міжнародного гуманітарного права тощо. Також спеціалісти Товариства Червоного Хреста України проводять заходи з психосоціальної підтримки постраждалих людей: дітей, родин, людей літнього віку тощо.

Сьогодні, представники Червоного Хреста в Чернівецькій області спільно з представниками Данського Червоного Хреста надали допомогу продуктовими наборами людям, які знайшли прихисток в нашій громаді. Допомогою було охоплено понад 200 сімей. Дякуємо всім хто сприяв успішній доставці гуманітарної допомоги.

Творімо добро разом...smileyyes

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь