Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОСВІТА

09 Квітня, 2020 р., 20:32
Відділ освіти, молоді та спорту Недобоївської сільської ради повідомляє, що з метою забезпечення якісного проведення навчальних занять за допомогою дистанційних технологій, 10 квітня 2020 року розпочинає роботу регіональна онлайн-школа для вчителів і батьків з підвищення медіаграмотності та цифрової компетентності. 
03 Березня, 2020 р., 18:06
              Математика – цариця всіх наук. В цьому, 03 березня 2020 року, змогли переконатися учениці Ставчанського НВК, взявши участь у конкурсі «Нумо, дівчата!».  Підготувала захід вчитель математики Грубляк Ніна Несторівна. Учасниками конкурсу стали прекрасні дівчата закладу освіти, адже наближається чудове весняне свято - 8 БЕРЕЗНЯ.
02 Березня, 2020 р., 10:11
    Класне керівництво — справа складна, адже класний керівник повинен допомагати учням знаходити потрібні й корисні заняття до душі, організовувати позанавчальний час. Сучасний зміст виховання дітей та учнівської молоді в Україні — це науково обґрунтована система загальнокультурних і громадянських цінностей та відповідна сукупність соціально значущих якостей особистості, що характе­ризують її ставлення до суспільства і держави, інших людей, праці, природи, мистецтва, самої себе.       28  лютого  2020 році  на базі Керстенецької ЗОШ І-ІІ ступенів відбулося засідання методичної комісії бібліотекарів та класних керівників методичного центру відділу освіти, молоді та спорту для класних керівників закладів освіти, підпорядкованих Недобоївській сільській раді,   на тему «Діяльність класного керівника щодо створення умов для формування національно-свідомої, духовно багатої особистості, яка вільно володіє всіма засобами рідної мови у процесі комунікації».         Під час засідання методичної комісії бібліотекарів та класних керівників проведено цікаву екскурсію до шкільного музею  учнями 7 класу та вчителем історії Дергач О.П.
20 Лютого, 2020 р., 15:06
На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 28.12.2019 №1646 "Про деякі питання реагування на випадки булінгу (цькування) та застосування заходів виховного впливу в закладх освіти", зареєстрований у Міністерстві юстиції України 03.02.2020 за №111/34394, №112/34395, надаємо порядок реагування на випадки булінгу (цькування) в закладах освіти, підпорядкованих Недобоївській сільській раді

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь