Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОСВІТА

08 Червня, 2021 р., 13:21
     Цьогоріч, 05 червня 2021 року,  у чудовому історичному місті Кам’янець-Подільському відбувся VI Відкритий фольклорно-етнографічний фестиваль «Нетлінна спадщина глибин Дністра».   Для учасників та гостей святкового зібрання було представлено урочисте відкриття фестивалю виступи фольклорно- етнографічних колективів, колективів народної музики, вокально-інструментальних ансамблів, майстер-класи ДПМ та ремісників, ігри, забави, розваги, екскурсія до Кам’янець-Подільської фортеці.
04 Червня, 2021 р., 15:45
    Сьогодні, 04 червня 2021 року, на базі  Центру економічного зростання Недобоївської сільської ради відділом освіти, культури, молоді та спорту проведено  нараду з керівниками закладів освіти, підпорядкованих Недобоївській сільській раді.  
04 Червня, 2021 р., 08:39
Народні традиції та звичаї завжди були духовною основою життя українців, важливою складовою не лише історії нашого народу, а й сьогодення. Багатий скарб звичаїв ми отримали у спадок, щоб передати наступним поколінням та  зберегти генетичну пам'ять нашого народу.
03 Червня, 2021 р., 12:21
      02 червня 2021 року  Департаментом освіти і науки облдержадміністрації організовано та проведено вебінар на тему «Розвиток пластового руху у закладах освіти», в якому взяли участь заступники директорів з виховної роботи, педагоги-організатори закладів освіти, підпорядкованих Недобоївській сільській раді.    Метою вебінару є сприяння діяльності пластових, скаутських громадських об’єднань та залучення їх до реалізації освітніх програм, налагодження співпраці з закладами освіти, розвитку пластового руху  в територіальних громадах Чернівецької області.  
03 Червня, 2021 р., 09:21
Приємним є те, що сьогодні, 02 червня 2021 року, на базі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, на факультеті історії, політології та міжнародних відносин відбулося нагородження Сторцуна Дмитра Миколайовича, учня Шировецького НВК І-ІІІ ступенів, переможця ІХ конкурсу учнівських творів-есе та онлайн-учнівської науково-дослідної конференції «Український вимір процесів європейської інтеграції», який посів II місце на обласному етапі у вищезгаданому конкурсі, презентувавши твір-есе «Євроінтеграційні процеси на прикладі Недобоївської ТГ» (вчитель – Чопчик І.М.).
28 Травня, 2021 р., 12:39
У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника. Воно радісне й водночас сумне. Радісне, бо закінчився навчальний рік. Попереду – чудові літні канікули. А сумне, бо сьогодні дзвоник востаннє пролунає для найстарших учнів – дев'ятикласників.
28 Травня, 2021 р., 08:55
Шановні  учасники освітнього процесу закладів освіти, підпорядкованих Недобоївській сільській раді!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь