Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОСВІТА

25 Жовтня, 2021 р., 10:37
Відповідно до  Регламенту  проведення обласної Гімназіади «Програми  розвитку фізичної культури і спорту Недобоївської сільської ради  на 2021-2023 роки», затвердженої рішенням        Х сесії VIII скликання Недобоївської сільської ради від 21.05.2021  №215/10/21,  на виконання  наказу відділу освіти, культури, молоді та спорту   від 18.10.2021  №77 «Про проведення  I та II етапів змагань з шахів та настільного тенісу»,  з метою стимулювання розвитку фізичної культури та спорту серед учнівської молоді у закладах загальної середньої освіти 22 жовтня 2021 року в Сокирянській територіальній громаді в смт. Сокиряни, на базі Сокирянської  ЗОШ   І-ІІІ ступенів, проходив ІІІ етап обласної спартакіади школярів серед закладів загальної середньої освіти з шахів. 
21 Жовтня, 2021 р., 14:16
Протягом 3-5 жовтня у Львові відбувся  Міжнародний багатожанровий  онлайн-конкурс "Grawe Best Award", де прийняли участь учні-гітаристи  Зарожанської музичної школи  і мають такі здобутки у віковій категорії "Юніори 14 - 16 років": Марковцій Павло - Диплом I ступеня;  тріо гітаристів "ЕНЕЙ" у складі Фісяка Максима, Марковція Павла, Москалюка Андрія - Диплом I ступеня.  Підготувала переможців Семенюк Т. А., старший викладач музичної школи.
21 Жовтня, 2021 р., 12:04
На виконання наказу відділу освіти, культури, молоді та спорту Недобоївської сільської ради від 27.09.2021 №69 «Про проведення територіального етапу Всеукраїнської очно-заочної дитячо-юнацької еколого-патріотичної гри  «Паросток» серед ЗЗСО, підпорядкованих Недобоївській сільській раді», відповідно  до  «Програми розвитку творчого потенціалу учнівської молоді  в дусі національно-патріотичного виховання та культурного простору Недобоївської ОТГ  на 2019-2023 роки», з метою посилення патріотичного виховання учнівської молоді та активізації засобів системи національно-патріотичного виховання, необхідності пошуку нових підходів і нових шляхів до виховання патріотизму як почуття і як базової якості особистості, формування нового українця, що діє на основі національних та європейських цінностей, готовності до активної громадянської позиції та екологічної діяльності, розвитку пізнавального інтересу, логічного мислення, виховання громадянина патріота України, бережливого і шанобливого ставлення до традицій українського народу 20 жовтня 2021 року на базі відділу освіти, культури, молоді та спорту Недобоївської ради проведено  територіальний етап  Всеукраїнської  очно-заочної дитячо-юнацької еколого-натуралістичної гри «Паросток», присвяченої 30-літтю Незалежності України.
21 Жовтня, 2021 р., 11:39
      Децентралізація є однією з найважливіших реформ українського уряду. Щоб ця реформа була успішною, важливо посилити спроможність держави  у наданні послуг, що включає делегування місії, повноважень та обов'язків органам місцевого самоврядування. Покращення якості надання адміністративних послуг є одним із ключових елементів успішного процесу децентралізації в Україні.
21 Жовтня, 2021 р., 11:08
2 групи колективу "TOP-DANCЕ" Зарожанського БК прийняли участь в міжнародному фестивалі-конкурсі "New wave" в Чернівцях (приміщення обласної філармонії). Тож в черговий раз отримали нагороди І-ого ступеня -  найбільшу кількість балів від журі!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь