Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

28 Січня, 2021 р., 20:19
Чи зобов'язаний спадкоємець сплатити борг спадкодавця з аліментів: що варто знати
06 Січня, 2021 р., 19:26
Шановні жителі Недобоївської громади! 
31 Грудня, 2020 р., 09:42
Адміністративне затримання: що потрібно знати
22 Грудня, 2020 р., 10:15
                                                                                                                               ПРОЕКТ
07 Грудня, 2020 р., 07:44
Шановні колеги, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування,депутати всіх рівнів, активні діячі та небайдужі жителі громади! Щиро вітаємо всіх з професійним святом - Днем місцевого самоврядування. Це – свято нашого способу суспільного життя, в основі якого є самоврядна громада. За місцевим самоврядуванням – майбутнє України адже ми обрали шлях євроінтеграції і ніщо не зможе нас примусити зійти з нього. Одним із головних напрямків на цьому шляху є розвиток самоврядування. Тому реформа децентралізації – одна з найуспішніших серед тих, які впроваджуються в Україні. Місцеве самоврядування в нашій громаді - це сільська рада, старостинські округи, виконавчий комітет, депутатський корпус, громадські організації та активні мешканці. Діяльність сільськоі влади є відкритою, прозорою та спрямованою на задоволення життєвих потреб мешканців громади. Наразі є ще багато проблем, вирішення яких дасть можливість всім селам розвиватися та рухатися вперед. І саме органи місцевого самоврядування у їх розв’язанні відіграють важливу роль. Висловлюємо вдячність депутатам всіх рівнів, зокрема сільським депутатам, працівникам структурних підрозділів сільськоі ради та виконавчого комітету, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі та готові в будь-яку хвилину прийти на допомогу. Саме вони, представляючи інтереси громади, тим самим забезпечують право кожного бути почутим. Слова вдячності надсилаємо ветеранам місцевого самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи стане часткою творчої роботи кожного з нас. Бажаємо усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров`я, достатку, добробуту, злагоди і миру. Нехай усі негаразди обходять стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю та країни додають усім нам сили та наснаги. З днем місцевого самоврядування!!!
06 Грудня, 2020 р., 15:05
6 грудня — це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. Ніколи не забути нам героїчних подвигів наших хлопців в ім’я України, їх щирої любові до рідної землі та безмежної відданості своїй Батьківщині.
03 Грудня, 2020 р., 12:45
У жовтні 1992 року Генеральна Асамблея ООН проголосила 3 грудня Міжнародним днем людей з інвалідністю. Мета – привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності і добробуту, звернути увагу суспільства на переваги, які воно отримує від участі людей з інвалідністю у політичному, соціальному, економічному і культурному житті. І дуже важливо, щоб повсякчас люди з інвалідністю почувалися рівними серед здорових співгромадян.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь