Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Участь у проєкті

Дата: 13.07.2022 00:19
Кількість переглядів: 590

Фото без опису

Недобоївська громада стала однією з перших в Чернівецькій області, яка почала приймати українців з охоплених війною територій. Нині майже 1400 людей залишається в громаді. Наразі близько 200 внутрішньо переміщених осіб перебуває у тимчасових притулках на базі  комунальних закладів, зокрема 29 дітей віком до 17 років. Громада за підтримки партнерів та громадської організації "Шировецька Берегиня" продовжує робити все можливе, аби створити належні умови проживання для людей.

У межах проєкту «Оперативне забезпечення потреб громад Чернівецької області щодо прийому внутрішньо переміщених осіб»який впроваджується Агенцією розвитку громад Буковини, було встановлено бойлер та душову кабіну, здійснено закупівлю пральної машинки, сушок для білизни,  надано електроплити та чайники.  Це дає змогу забезпечувати  базові санітарно-гігієнічні потреби людей, які опинились в надзвичайно складних життєвих обставинах. 

"У рамках проєкту отриматли допомогу а саме побутову техніку, яку розвезли по шелтерам. Ми сильно відчули потребу у цій техніці ще з перших днів війни, коли люди 25-26 лютого приїздили в заклади освіти і оселялися тут. Зрозуміло, що приміщення шкіл не пристосовані для проживання людей, але з допомогою проєкту «Оперативне забезпечення потреб громад Чернівецької області щодо прийому внутрішньо переміщених осіб»  та небайдужих жителів села, забезпечили переселенців усім необхідним. Зараз, завдяки допомозі, ця та інші побутові проблеми для ВПО, які проживають на базі закладів освіти, будуть вирішені", - коментує сільський голова Юрій ЮЗВА. 


Все буде Україна :)

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь