Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дайджест подій 20.10.2022

Дата: 20.10.2022 00:39
Кількість переглядів: 236


Завершення реалізації проєкту Громадської організації "Шировецької Берегині" по "Оперативне забезпечення потреб внутрішньо переміщених осіб громади, які проживають в Долинянському закладі дошкільної освіти" в рамках проєкту мінігрантів що реалізовується Благодійним фондом «Право на захист» за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України та ACTED Ukraine".



  • В рамках співпраці з Агентство технічного співробітництва та розвитку, широко відоме як ACTED, стосовно покращення житлових умов для ВПО, що проживають у Ставчанському професійному ліцеї - продовжуються ремонтні роботи по утепленню та заміні вікон.




Жителі Недобоївської громади прожовують допомагають ЗСУ: печуть хліб, ліплять вареники, пиріжки, варять тушонки, та інше.
З початку війни українці активізувалися і почали всі, хто чим може, допомагати військовим, які захищають нашу державу від ворога, що прийшов на наші землі. 19.10.2022 відправили чергову допомогу та вітання до для Захисника та Захисниці України.



  • Наразі в сільській раді є можливість забезпечити ВПО, багатодітних сімей, сімей СЖО, одиноких мам, та інших вразливих груп.
  • Дитячими памперсами розмірів 1 - 4 (при отримані потрібно мати свідоцтво про народження дитини). 
  • Також, при співпраці з Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН ФАО - є можливість отримати пакунок насіння, для посіву на наступний рік.

Зараз ми формуємо запит з потребами мешканців для можливого отримання підтримки. Будемо щиро вдячні за Ваші відповіді в опитувальнику за посиланням, які допоможуть краще сформулювати наші потреби. Результати опитування будуть використані для планування роботи в Україні на наступний, 2023 рік.    


  • Завершальні роботи в рамках проєкту "Алея Миру" - це місце, що знаходиться у власності громади або у вільному доступі. Воно може бути використано кожним/кожною та не містить комерційної основи для використання. Кожен громадський простір має власні просторові, історичні, природні, соціальні та економічні особливості.

Детальніше про проєкт можна прочитати тут. 


 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь