Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дайджест подій 20.10.2022

Дата: 20.10.2022 00:39
Кількість переглядів: 250

Фото без опису


Завершення реалізації проєкту Громадської організації "Шировецької Берегині" по "Оперативне забезпечення потреб внутрішньо переміщених осіб громади, які проживають в Долинянському закладі дошкільної освіти" в рамках проєкту мінігрантів що реалізовується Благодійним фондом «Право на захист» за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України та ACTED Ukraine".


Фото без описуФото без опису


  • В рамках співпраці з Агентство технічного співробітництва та розвитку, широко відоме як ACTED, стосовно покращення житлових умов для ВПО, що проживають у Ставчанському професійному ліцеї - продовжуються ремонтні роботи по утепленню та заміні вікон.


Фото без опису



Жителі Недобоївської громади прожовують допомагають ЗСУ: печуть хліб, ліплять вареники, пиріжки, варять тушонки, та інше.
З початку війни українці активізувалися і почали всі, хто чим може, допомагати військовим, які захищають нашу державу від ворога, що прийшов на наші землі. 19.10.2022 відправили чергову допомогу та вітання до для Захисника та Захисниці України.


Фото без опису


  • Наразі в сільській раді є можливість забезпечити ВПО, багатодітних сімей, сімей СЖО, одиноких мам, та інших вразливих груп.
  • Дитячими памперсами розмірів 1 - 4 (при отримані потрібно мати свідоцтво про народження дитини). 
  • Також, при співпраці з Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН ФАО - є можливість отримати пакунок насіння, для посіву на наступний рік.

Зараз ми формуємо запит з потребами мешканців для можливого отримання підтримки. Будемо щиро вдячні за Ваші відповіді в опитувальнику за посиланням, які допоможуть краще сформулювати наші потреби. Результати опитування будуть використані для планування роботи в Україні на наступний, 2023 рік.    


  • Завершальні роботи в рамках проєкту "Алея Миру" - це місце, що знаходиться у власності громади або у вільному доступі. Воно може бути використано кожним/кожною та не містить комерційної основи для використання. Кожен громадський простір має власні просторові, історичні, природні, соціальні та економічні особливості.

Детальніше про проєкт можна прочитати тут. 


 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь