Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Облаштування озелененого, сучасного громадського парку, з поєднанням зон відпочинку яких дозволять людям різних вікових категорій почуватися максимально комфортно і вільно»

Дата: 13.06.2022 00:09
Кількість переглядів: 622

Статус: Пошук фінансування.

Проблема полягає у тому що на території Шировецького старостинського округу відсутня зона відпочинку. Проект спрямовано на створення умов для відпочинку та дозвілля мешканців села Ширівці Дністровського району, Чернівецької області, шляхом облаштування паркової зони поблизу Шировецького НВК. За допомогою реалізації проекту буде створено місце для здорового відпочинку та дозвілля. Проект дозволить згуртувати населення, залучити односельців до спілкування.

Провести реконструкцію та благоустрій сільського парку відпочинку. Парк буде розбудований з використанням сучасних передових ідей ландшафтного дизайну на основі існуючого зеленого масиву із використанням усіх особливостей ландшафту. У відновленому парку будуть створені усі умови для відпочинку різних вікових категорій відвідувачів: встановлені місця відпочинку та місця культурного дозвілля. Організація паркового простору буде проведена з використанням сучасних інженерних систем до освітлення.

Проведення заходів з реконструкції, ремонту та розбудови існуючої паркової зони та подальше її функціонування, як сучасного культурно-дозвільного комплексу парку культури та відпочинку задля задоволення потреб мешканців села у якісному та активному дозвіллі, забезпечення стійкого розвитку та подальшого збереження території парку, користуванні жителями та гостями громади зон активного та тихого відпочинку при збереженні глибинного озеленення простору.

Даний проект передбачає створення парку відпочинку, що дозволить проводити активний відпочинок, відновлювати сили мешканцям громади, вести здоровий спосіб життя, проводячи різноманітні зустрічі та заходи, що позитивно відображатиметься на їх здоров’ї.

 

Мета й завдання проєкту

 

Загальна мета проєкту

Проведення заходів з реконструкції, ремонту та розбудови існуючої паркової зони поблизу Шировецького НВК та подальше її функціонування, як сучасного культурно-дозвільного комплексу парку культури та відпочинку задля задоволення потреб мешканців Недобоївської ТГ у якісному та активному дозвіллі, забезпечення стійкого розвитку та подальшого збереження території парку, користуванні жителями та гостями громади зон активного та тихого відпочинку при збереженні глибинного озеленення простору.

Завдання 1

Проведення популяризації збереження екології з метою зміцнення  фізичного і психологічного здоров’я жителів громади

Завдання 2

Створення сприятливого екологічного чистого простору, для прогулянок

Завдання 3

Облаштування простору для активного відпочинку дітей, молоді, та гостів громади

Даний проєкт відповідає одному із пріоритетних напрямків «Збереження і популяризація природної спадщини». Збільшена кількість об’єктів природної спадщини, як місце для громадського відпочинку, що у свою чергу забезпечить інформування населення  та популяризацію  збереження і популяризація природної спадщини. Беручи до  уваги,  що  нові  явища,  властиві  нашому часові,  становлять серйозну загрозу природній спадщині,  яка є  суттєвим  елементом  спадщини  людства і джерелом збагачення та гармонійного розвитку для нинішньої та майбутньої цивілізацій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь