Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт старости Долинянського старостинського округу

Дата: 07.04.2021 10:18
Кількість переглядів: 881

Фото без опису

                                                                              ЗВІТ

                Про роботу старости с.Долиняни Недобоївської сільської ради

                            Дністровського району Чернівецької області Баратинського Андрія Анатолійовича з листопада 2020- по квітень 2021 року.

         Шановні громадяни, відповідно до Закону України "Про місцеве   самоврядування в Україні" я як  староста Долинянського  старостинського округу не менше ніж раз в рік повинен звітувати перед своєю громадою.

             Я прозвітую, що зроблено по-нашому старостинському округу.

            

     На території с.Долиняни станом на 01.01.2021р. чисельність населення    складає 1319 осіб. з них:

чоловіки -615; жінки – 704. На території села також проживають : багатодітних сімей- 21,в них дітей -65;учасників АТО-14 осіб, учасників ЧАЕС-7. Соціальним робітником  обслуговується  9 одиноких престарілих громадян ,які потребують стороннього догляду.

           Відповідно до покладених на мене повноважень:

  • беру участь у засіданнях виконавчого комітету сільської ради,виконую доручення сільської ради та її виконавчого комітету,сільського голови, інформую їх про виконання доручень.
  • Сприяю виконанню на території  села Долиняни Недобоївської сільської ради,Програми соціально-економічного та культурного розвитку затверджених рішенням сільської ради.
  • Здійснюю прийом громадян ,які звертаються з проблемами різного характеру. Надаю їм рекомендації та консультації.
  • Приймаю від жителів села заяви ,які адресовані органам та посадовим особам сільської ради ,передаю їх за призначенням.
  • Протягом звітного періоду  від громадян села прийнято:  25 заяв земельного характеру, 14 заяв на матеріальну допомогу учасникам АТО,  6 заяв на матеріальну допомогу на лікування .
  • Здійснюється та ведеться облік по господарських книг,видаються довідки з них: на субсидію 145 довідок ; соціального характеру – 225 довідок ,актів обстеження -  20 , характеристики – 10  та інших довідок (спадщина ,працевлаштування,центр зайнятості, довідок про реєстрацію особи )
  • Виконую нотаріальні дії в межах своєї компетенції: складено заповітів -12 та відправлено 12 заяв в Чернівецьку філію ДП «Національні інформаційні системи « для отримання витягу про реєстрацію в Спадковому реєстрі. Посвідчено доручень -3, готую документи для переоформлення спадщини.
  • Засвідчую документи та вірність їх копій.

          

Протягом звітного періоду  на території села було виконано наступне:

- підтримувався задовільний санітарний стан  на території села Долиняни,проводились заходи по обкосу трави, вирубки чагарників, сухих дерев , в належному стані підтримуються: сільське кладовище ,

      пам’ятник загиблим односельчанам в роки Другої світової війни., обеліск та могила невідомого солдата.

  • за рахунок коштів ,які надаються з держбюджету  на розвиток сіл ТГ біля Будинку культури встановлені лавочки та відпочивальна зона для жителів села, облаштовано тротуарною плиткою площадка біля пам’ятника загиблим односельчанам.
  • Протягом року було відремонтовано дорожнє покриття в селі по вул.Незалежності ,вул.К.Галкіна, вул.Чапаєва ,вул.Шевченка,вул.Головна.вул.З.Комодемянської.
  • На території села, а саме в центрі, встановлені урни для сміття,і надалі працюємо над  підписанням договорів для вивозу сміття по всій території села.
  • Проводилось обслуговування вуличного освітлення на території села, зокрема -центральні вулиці ,в майбутньому плануємо вуличне освітлення всіх вулиць.

Підприємці, які здійснюють свою діяльність на території громади (ПП ПАН ІНДИК, ФГ «Тарас», ФГ « Роси Буковини»,»Відродження» та інші також внесли свій вклад в соціально-економічний розвиток села:

  • була надана спонсорська допомога  на проведення новорічних свят в школі та садочку,зокрема на придбання новорічних подарунків для 5-9 класів Долинянської ЗОШ .

також підприємці долучаються до  проведення заходів  по благоустрою села.

Громада бере активну участь у всіх культурних та спортивних заходах, які проходять на її території, на теренах територіальної  громади та в районі. Зокрема, в минулому році  наша футбольна команда приймала активну участь  у  районі з футболу.

Хочу виразити щиру подяку нашому  районному  депутату Бурдейному Руслану Дмитровичу та сільському депутату Мацкуляку Михайлу Васильовичу   за організаторські здібності  та спонсорську допомогу для розвитку села.

Шановні односельчани , я  щиро завдячую усім вам за самовіддану працю, допомогу та участь у розбудові нашого села. Сподіваюсь, що і надалі ми разом будемо плідно співпрацювати і спільними зусиллями й надалі покращуватимемо соціально-економічний розвиток.

 Дякую за увагу!

Староста  Долинянського старостинського округу  Баратинський А.А.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь