Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт старости Долинянського старостинського округу

Дата: 07.04.2021 10:18
Кількість переглядів: 813

Фото без опису

                                                                              ЗВІТ

                Про роботу старости с.Долиняни Недобоївської сільської ради

                            Дністровського району Чернівецької області Баратинського Андрія Анатолійовича з листопада 2020- по квітень 2021 року.

         Шановні громадяни, відповідно до Закону України "Про місцеве   самоврядування в Україні" я як  староста Долинянського  старостинського округу не менше ніж раз в рік повинен звітувати перед своєю громадою.

             Я прозвітую, що зроблено по-нашому старостинському округу.

            

     На території с.Долиняни станом на 01.01.2021р. чисельність населення    складає 1319 осіб. з них:

чоловіки -615; жінки – 704. На території села також проживають : багатодітних сімей- 21,в них дітей -65;учасників АТО-14 осіб, учасників ЧАЕС-7. Соціальним робітником  обслуговується  9 одиноких престарілих громадян ,які потребують стороннього догляду.

           Відповідно до покладених на мене повноважень:

  • беру участь у засіданнях виконавчого комітету сільської ради,виконую доручення сільської ради та її виконавчого комітету,сільського голови, інформую їх про виконання доручень.
  • Сприяю виконанню на території  села Долиняни Недобоївської сільської ради,Програми соціально-економічного та культурного розвитку затверджених рішенням сільської ради.
  • Здійснюю прийом громадян ,які звертаються з проблемами різного характеру. Надаю їм рекомендації та консультації.
  • Приймаю від жителів села заяви ,які адресовані органам та посадовим особам сільської ради ,передаю їх за призначенням.
  • Протягом звітного періоду  від громадян села прийнято:  25 заяв земельного характеру, 14 заяв на матеріальну допомогу учасникам АТО,  6 заяв на матеріальну допомогу на лікування .
  • Здійснюється та ведеться облік по господарських книг,видаються довідки з них: на субсидію 145 довідок ; соціального характеру – 225 довідок ,актів обстеження -  20 , характеристики – 10  та інших довідок (спадщина ,працевлаштування,центр зайнятості, довідок про реєстрацію особи )
  • Виконую нотаріальні дії в межах своєї компетенції: складено заповітів -12 та відправлено 12 заяв в Чернівецьку філію ДП «Національні інформаційні системи « для отримання витягу про реєстрацію в Спадковому реєстрі. Посвідчено доручень -3, готую документи для переоформлення спадщини.
  • Засвідчую документи та вірність їх копій.

          

Протягом звітного періоду  на території села було виконано наступне:

- підтримувався задовільний санітарний стан  на території села Долиняни,проводились заходи по обкосу трави, вирубки чагарників, сухих дерев , в належному стані підтримуються: сільське кладовище ,

      пам’ятник загиблим односельчанам в роки Другої світової війни., обеліск та могила невідомого солдата.

  • за рахунок коштів ,які надаються з держбюджету  на розвиток сіл ТГ біля Будинку культури встановлені лавочки та відпочивальна зона для жителів села, облаштовано тротуарною плиткою площадка біля пам’ятника загиблим односельчанам.
  • Протягом року було відремонтовано дорожнє покриття в селі по вул.Незалежності ,вул.К.Галкіна, вул.Чапаєва ,вул.Шевченка,вул.Головна.вул.З.Комодемянської.
  • На території села, а саме в центрі, встановлені урни для сміття,і надалі працюємо над  підписанням договорів для вивозу сміття по всій території села.
  • Проводилось обслуговування вуличного освітлення на території села, зокрема -центральні вулиці ,в майбутньому плануємо вуличне освітлення всіх вулиць.

Підприємці, які здійснюють свою діяльність на території громади (ПП ПАН ІНДИК, ФГ «Тарас», ФГ « Роси Буковини»,»Відродження» та інші також внесли свій вклад в соціально-економічний розвиток села:

  • була надана спонсорська допомога  на проведення новорічних свят в школі та садочку,зокрема на придбання новорічних подарунків для 5-9 класів Долинянської ЗОШ .

також підприємці долучаються до  проведення заходів  по благоустрою села.

Громада бере активну участь у всіх культурних та спортивних заходах, які проходять на її території, на теренах територіальної  громади та в районі. Зокрема, в минулому році  наша футбольна команда приймала активну участь  у  районі з футболу.

Хочу виразити щиру подяку нашому  районному  депутату Бурдейному Руслану Дмитровичу та сільському депутату Мацкуляку Михайлу Васильовичу   за організаторські здібності  та спонсорську допомогу для розвитку села.

Шановні односельчани , я  щиро завдячую усім вам за самовіддану працю, допомогу та участь у розбудові нашого села. Сподіваюсь, що і надалі ми разом будемо плідно співпрацювати і спільними зусиллями й надалі покращуватимемо соціально-економічний розвиток.

 Дякую за увагу!

Староста  Долинянського старостинського округу  Баратинський А.А.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь