Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

17 Лютого, 2017 р., 19:28
16 лютого на базі фермерського господарства «Тодосійчук В.І.» в с. Недобоївці Хотинського району відбувся науково-практичний семінар-нарада з питань розвитку галузі садівництва області, в якому взяли участь директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Олександр Варжевський, представники корпорації «Дністер», ТОВ «Адама України», представники фірм-дистриб’юторів засобів захисту рослин, наукових установ та садівники області. 
16 Лютого, 2017 р., 21:38
16 лютого 2017 року було підписано меморандум про співробітництво між Асоціацією ОТГ України і Агенцією розвитку громад Буковини.
14 Лютого, 2017 р., 11:30
12 серпня 2015 року Долинянська, Керстенецька, Недобоївська та Ставчанська сільські ради Хотинського району прийняли рішення про створення об’єднаної територіальної громади із адміністративним центром у селі Недобоївці. 14 серпня утворення громади було затверджене рішенням обласної ради.  Сьогодні на території ОТГ знаходиться два загальноосвітніх навчальних заклади І-ІІ ступенів, два навчально-виховних комплекси, два дошкільні навчальні заклади, сім закладів культури та чотири амбулаторії загальної практики сімейної медицини.
10 Лютого, 2017 р., 11:52
Успіхи вже об'єднаних громад та труднощі, з якими їм доводиться стикатися; поради від досвідчених, як ОТГ можуть заробляти на себе; найбільш успішні райони в об'єднанні та аутсайдери; Про все це й ще більше розповіли гості Радіо Станція в програмі "Суть Речей" Тетяна Татарчук та Григорій Ванзуряк.
10 Лютого, 2017 р., 11:03
На Хотинщині в селі Зарожани поховали Леоніда Дергача,  Героя АТО (позивний "Академік"), який загинув 1 лютого при виконанні бойового завдання в районі міста Авдіївка Донецької області, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.
06 Лютого, 2017 р., 13:54
Одним з міфів, який розповсюджують противники реформи є той, що влада об’єднаних громад витрачає кошти лише на центри громад, а села які приєднались отримують недостатнє фінансування. Консультанти Асоціації міст України (ПУЛЬС) проаналізували напрямки видатків, що здійснювали об’єднані громади Чернівецької області за кошти інфрастурктурної субвенції у 2016 році. 
06 Лютого, 2017 р., 12:36
Регіональний консультант з правових питань АМУ Ольга Чепель спільно з незалежним експертом Ігорем Бабюком, головою Чудейської об'єднаної громади Анатолієм Піцулом та головою Вашковецької об'єднаної громади Валерій Романенко взяли участь у передачі "Студія А

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь