Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Квітня, 2022 р., 23:09
Державна служба України з питань праці роз’яснює: статтею 73 Кодексу законів про працю України встановлено 9 святкових днів (зокрема 1 травня – День праці, 9 травня – День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні) та 4 неробочі дні – релігійні свята, в які не проводиться робота (7 січня і 25 грудня – Різдво Христове, один день (неділя) – Пасха (Великдень), один день (неділя) – Трійця). Відповідно до статті 67 КЗпП у випадку, коли святковий або неробочий день, визначений статтею 73 КЗпП України, збігається з вихідним днем, вихідний день переноситься на наступний після святкового або неробочого. Таким чином, навесні 2022 року мали б бути вихідними днями понеділки 25 квітня (перенесення вихідного з 24.04.2022), 2 травня (перенесення вихідного з 01.05.2022) та 9 травня (святковий день). Однак статтею 6 Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» встановлено інші правила на період воєнного стану, а саме призупинено дію статті 73 КЗпП щодо визначення святкових і неробочих днів. Тому 25 квітня, 2 травня, 9 травня є звичайними робочими днями, робота в які оплачується у звичайному порядку.
16 Квітня, 2022 р., 05:07
Сильнодіючі отруйні речовини Принципи організації надання невідкладної медичної допомоги на догоспітальному та ранньому госпітальному етапах ураженим сильнодіючими отруйними речовинами (СДОР).  
15 Квітня, 2022 р., 14:44
Мінсоцполітики повідомляє! Державна соціальна допомога виплачуватиметься протягом дії воєнного стану та одного місяця після його припинення чи скасування. Під час воєнного стану не потрібно звертатися за її перепризначенням або підтвердженням права на її отримання (постанова кабміну https://bit.ly/3Kq5WNI)
15 Квітня, 2022 р., 14:43
Виплати для ВПО можна замовити у ЦНАПах та відділах соцзахисту Відсьогодні переселенці можуть оформити у ЦНАПі або відділі соцзахисту щомісячну соцдопомогу  2000 грн кожному дорослому;  3000 грн кожній дитині та людині з інвалідністю. Для цього знадобляться  документ, що посвідчує особу;  довідка ВПО, яку можна оформити одночасно із соцдопомогою;  свідоцтво про народження дитини. Як замовити послугу  Виберіть найближчий до вас відділ соцзахисту або ЦНАП, що надає послуги для ВПО  https://cutt.ly/EDTQ6uh  Візьміть із собою документи  Виберіть банківську картку для виплат або замовте нову у будь-якому банку  Відвідайте Центр та оформте допомогу Увага, через велике навантаження можливі технічні труднощі під час оформлення послуги. Проте не хвилюйтеся, допоможемо кожному. Отримуйте допомогу від держави та бережіть себе. Все буде Україна  
14 Квітня, 2022 р., 05:46
Платники єдиного податку ІІІ групи – 2 % подають звітність помісячно

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь