Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкриття громадської кухні з можливістю мобільного переміщення кухонного обладнання, в рамках реалізації проекту спільно з партнерами громади Програмою DOBRE.

Дата: 11.06.2024 10:06
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

 

 

У Недобоївській громаді 🏘️ відкрили громадську кухню з можливістю мобільного переміщення кухонного обладнання.

🏫 5 червня в школі села Ширівці Недобоївської громади відбулося свято до Дня захисту дітей, в рамках якого маленьких учасників та їх батьків, гостів заходу познайомили також з новими можливостями, що з'явилися в рамках реалізації проекту спільно з партнерами громади Програмою DOBRE.

📈 Важливо зазначити, що проект реалізований в компоненті місцевого економічного розвитку і спрямований на підтримку місцевого бізнесу. Про всі деталі цих можливостей буде повідомлено в окремій новині вже найближчим часом 📰.

Фото без опису

Згадуючи миті свята, то чудовим доповненням до міні-концерту 🎶 для діток стало частування 🍽️ від місцевих кухарів 👩‍🍳👨‍🍳, які використовуючи можливості громадської кухні приготували смачні смаколики 🍪, місцевих підприємців, зокрема Пан Недоба, що з радістю відгукнулися та пригощали дітей смачним соком 🍹, морозивом 🍦, фруктами 🍏🍓.

Найбільш популярним місцем стала локація проведення майстер-класу 🧑‍🏫 від старости Керстенецького старостинського округу - Ростислава Грубляка, який показав можливості мобільного грилю в приготуванні смачного шашлику 🍢.

Під час візиту до Недобоївської громади, керівник Програми DOBRE Браян Кемпел, експерт з місцевого економічного розвитку Віталій Юрків, програмний спеціаліст координатор громади Марина Дудяк, спеціаліст з залучення громадськості Галина Скальська та Неля Малько - консультант з місцевого економічного розвитку відзначили підхід нашої громади до бажання всебічної підтримки жителів громади від дітей до бізнесу, який кожен по своєму долає виклики сьогоднішнього часу.

Впевнені, що разом в єдності та розумінні потреб будуть з'являтися не менш чудові результати співпраці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь