Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обґрунтування "Риба морожена"

Дата: 22.02.2024 16:39
Кількість переглядів: 48

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та розміру бюджетного призначення відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №1266 від 16.12.2020 року.

 

Предмет договору:

Риба морожена; 15220000-6 – Риба, рибне філе та інше м'ясо риби морожені (15221000-3 – Морожена риба) за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника

 

Замовник:

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Недобоївської сільської ради Дністровського району Чернівецької області, код ЄДРПОУ41083319, село Недобоївці, вулиця Головна,28А.

 

Контактна особа: Контактна особа, уповноважена здійснювати зв’язок з учасниками під час проведення конкурентної процедури відкритих торгів – фахівець з публічних закупівель Гуменюк Олеся Миколаївна, тел. +38(099)7972306, e-mail. gumenyuk2016@ukr.net

 

З процедурою можна ознайомитися за посиланням:

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2024-02-22-012026-a.

Очікувана вартість закупівлі :  290000,00 грн. з ПДВ.

Кількість та обсягриба морожена – 2000 кг.

КЕКВ: 2230

Термін поставки:

По 31.12.2024 року (за наявною потребою закладів Замовника).

 

Місце поставки:  об’єкти балансової належності Замовника (за заявкою об’єктів по наявній потребі).

Розмір бюджетного призначення визначений сесією Недобоївської сільської ради на підставі попередніх розрахунків об’єктів балансової належності Відділу освіти, культури, молоді та спорту Недобоївської сільської ради за потребою з урахуванням запланованих поточних завдань Замовника на 2024 рік.

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена методом порівняння ринкових цін, аналізу комерційних пропозицій постачальників та інформації з веб-сайтів виробників і постачальників предмету закупівлі. Також при визначені очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, у тому числі в електронній системі Prozorro.

 

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

 

Найменування

Одиниця виміру

Кіль-кість

Вимоги до предмету закупівлі

1

Риба морожена

 

кг

2000

Товар повинен відповідати діючим Державним стандартам України (ДСТУ, ГОСТ, ТУ).  Поверхня риби повинна бути чиста, природного забарвлення, без зовнішніх пошкоджень, з природним кольором та запахом, властивим свіжозамороженій рибі, без пожовтіння м’яса риби під шкірою.

Консистенція м’язів: щільна.

Запах після розморожування: притаманний свіжій рибі без сторонніх запахів і присмаків.

Не допускається наявність сторонніх домішок та шкідників.

Вимоги до зовнішнього вигляду та обробки:

  • Поверхня ціла, рівна, чиста, недеформована, природного кольору;
  • Без льодяної глазурі та снігу;
  • Без згустків чи слідів крові.

Вимоги до заморозки:

  • Заморожена не більше одного разу;
  • Суха  заморозка.

У кожному транспортному пакуванні повинно бути м’ясо риби одного найменування, категорії, однієї дати виготовлення, одного термічного стану і одного виду пакування. Тара та пакувальні матеріали мають бути чисті, міцні, сухі, без порушення цілісності, без стороннього запаху та виготовленні з матеріалів, дозволених у сфері охорони здоров’я. Постачальник забезпечує таке пакування товару, яке необхідне для запобігання його пошкодженню або псуванню під час транспортування.

Довжина тушки (не менша, ніж) 18-20 см.

Дефекти недопустимі. При виявленні Замовником дефектів, будь-якого  іншого недоліку, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, Постачальник повинен замінити товар в асортименті та кількості, вказаній в заявці Замовника у найкоротший термін.

 

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України, ДСТУ та ГОСТ. Не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО».

Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не меншим 90% від терміну зберігання, який встановлений підприємством-виробником.

Учасник постачає Замовнику товар поступово, дрібними партіями у період дії договору відповідно до наданих заявок, не рідше 2 разів на місяць.

Товар повинен передаватися у навчальний заклад в неушкодженій упаковці, яка забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування.

Доставка продукції повинна постачатись автотранспортом згідно з правилами перевезення харчових продуктів.

Товар повинен бути поставлений Постачальником відповідно до вимог Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні, затверджених наказом Міністерства транспорту України від 14.10.1997 р. за №363 та зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 20.02.1998 р. щодо перевезення швидкопсувних вантажів: спеціалізованим рухомим складом (авторефрижераторами) з додержанням температурного режиму, відповідно до Додатку 19 вищевказаних Правил.

Завантаження-розвантаження та транспортування має здійснюватися за рахунок та силами Постачальника.

При виявлені замовником дефектів упаковки товару, простроченого терміну придатності товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару – постачальник повинен замінити товар в асортименті та кількості, вказаній замовником протягом трьох робочих днів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь