Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обґрунтування "Картопля, горох сушений"

Дата: 13.02.2024 16:37
Кількість переглядів: 60

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та розміру бюджетного призначення відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №1266 від 16.12.2020 року.

 

Предмет договору:

Картопля, горох сушений; 03210000-6 –  Зернові культури та картопля за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника (03212100-1 – Картопля; 03212213-6 – Горох сушений)

 

Замовник:

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Недобоївської сільської ради Дністровського району Чернівецької області, код ЄДРПОУ41083319, село Недобоївці, вулиця Головна,28А.

 

Контактна особа: Контактна особа, уповноважена здійснювати зв’язок з учасниками під час проведення конкурентної процедури відкритих торгів – фахівець з публічних закупівель Гуменюк Олеся Миколаївна, тел. +38(099)7972306, e-mail. gumenyuk2016@ukr.net

 

З процедурою можна ознайомитися за посиланням:

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2024-02-13-009814-a.

Очікувана вартість закупівлі :  200750,00 грн. з ПДВ.

Кількість та обсягкартопля – 9500 кг, горох сушений – 750 кг.

КЕКВ: 2230

Термін поставки:

По 31.12.2024 року (за наявною потребою закладів Замовника).

 

Місце поставки:  об’єкти балансової належності Замовника (за заявкою об’єктів по наявній потребі).

Розмір бюджетного призначення визначений сесією Недобоївської сільської ради на підставі попередніх розрахунків об’єктів балансової належності Відділу освіти, культури, молоді та спорту Недобоївської сільської ради за потребою з урахуванням запланованих поточних завдань Замовника на 2024 рік.

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена методом порівняння ринкових цін, аналізу комерційних пропозицій постачальників та інформації з веб-сайтів виробників і постачальників предмету закупівлі. Також при визначені очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, у тому числі в електронній системі Prozorro.

 

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

 

№               з/п

Найменування товару

Характеристика

Од. вим.

К-ть

 

  1.  

Картопля

Картопля має бути середнього розміру, столовою, однакової зрілості, свіжою, чистою, сухою, без механічних ушкоджень, не уражена шкідниками і хворобами, без цвілі, без загнивання, запарювання, без сторонніх присмаків та запахів. Бульби картоплі повинні бути цілими, сухими, не пророслими і не зів'ялими. Не допускаються бульби позеленілі, зів'ялі, розтиснуті, підмерзлі, з наявністю органічних і мінеральних домішок (солома, гичка, каміння).

Картопля має бути очищена від землі сухим способом. Картопля не повинна містити ГМО. Якість товару повинна відповідати ДСТУ 4506:2005.

Пакування: сітка, мішок, ящик, який відповідає товару та захищає від ушкоджень під час транспортування. Вміст токсичних елементів, пестицидів і нітратів в картоплі не має перевищувати допустимі рівні, встановлені медико - біологічними вимогами і санітарними нормами якості продовольчої сировини і харчових продуктів.

кг

9500

  1.  

Горох сушений

 

Горох сушений, колотий, шліфований. Сухий, без домішок, жовтого кольору різних відтінків, вологість відповідно норм. без механічних пошкоджень, очищений від лушпиння та іншого сміття.

Крупа виготовлена відповідно до вимог діючих   стандартів   ДСТУ, ГОСТ, ТУ за технологічними інструкціями з дотриманням   санітарних   норм   та   правил, затверджених   у   встановленому   порядку. Без затхлого, пліснявого та інших сторонніх запахів, не пошкоджена шкідниками.

Фасування: не більше 5 кг. 

Пакування: відповідне для бакалійних виробів, у тару для сипучих харчових продуктів, що відповідає вимогам чинного законодавства, що забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування, герметичність зберігання продукту, захист від різноманітних факторів зовнішнього впливу. З маркуванням на упаковці. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність.

Товар повинен мати залишковий термін придатності не менше 80% від дати сортування.

кг

750

                   

 

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України, ДСТУ та ГОСТ. Не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО).

Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не меншим 80% від терміну зберігання.

Учасник постачає Замовнику товар поступово, дрібними партіями у період дії договору відповідно до наданих заявок, не рідше 1 разу на місяць.

Товар повинен передаватися у навчальний заклад в неушкодженій упаковці, яка забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування.

Доставка продукції повинна постачатись автотранспортом згідно з правилами перевезення харчових продуктів.

Завантаження-розвантаження та транспортування має здійснюватися за рахунок та силами Постачальника.

При виявлені замовником дефектів упаковки товару, простроченого терміну придатності товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару – постачальник повинен замінити товар в асортименті та кількості, вказаній замовником протягом трьох робочих днів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь