Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обґрунтування "Капуста білокачанна, капуста білокачанна (молода), морква, цибуля, буряк, огірки,  банани, апельсини, лимони"

Дата: 08.02.2024 17:34
Кількість переглядів: 22

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та розміру бюджетного призначення відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №1266 від 16.12.2020 року.

 

Предмет договору:

Капуста білокачанна, капуста білокачанна (молода), морква, цибуля, буряк, огірки,  банани, апельсини, лимони; 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника (03221410-3 – Капуста качанна; 03221112-4 – Морква; 03221113-1 – Цибуля; 03221111-7 – Буряк, 03221270-9 – Огірки, 03222111-4 – Банани, 03222220-1 – Апельсини, 03222210-8 - Лимони)

 

Замовник:

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Недобоївської сільської ради Дністровського району Чернівецької області, код ЄДРПОУ41083319, село Недобоївці, вулиця Головна,28А.

 

Контактна особа: Контактна особа, уповноважена здійснювати зв’язок з учасниками під час проведення конкурентної процедури відкритих торгів – фахівець з публічних закупівель Гуменюк Олеся Миколаївна, тел. +38(099)7972306, e-mail. gumenyuk2016@ukr.net

 

З процедурою можна ознайомитися за посиланням:

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2024-02-08-013731-a.

 

Очікувана вартість закупівлі :  288450,00 грн. з ПДВ.

 

Кількість та обсягкапуста білокачанна – 4300 кг, капуста білокачанна (молода) – 600 кг, морква – 3500 кг, цибуля – 2600 кг, буряк – 3500 кг, огірки – 200 кг, банани – 500 кг, апельсини – 300 кг, лимони – 30 кг.

КЕКВ: 2230

Термін поставки:

По 31.12.2024 року (за наявною потребою закладів Замовника).

 

Місце поставки:  об’єкти балансової належності Замовника (за заявкою об’єктів по наявній потребі).

Розмір бюджетного призначення визначений сесією Недобоївської сільської ради на підставі попередніх розрахунків об’єктів балансової належності Відділу освіти, культури, молоді та спорту Недобоївської сільської ради за потребою з урахуванням запланованих поточних завдань Замовника на 2024 рік.

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена методом порівняння ринкових цін, аналізу комерційних пропозицій постачальників та інформації з веб-сайтів виробників і постачальників предмету закупівлі. Також при визначені очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, у тому числі в електронній системі Prozorro.

 

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

 

№               з/п

Найменування товару

Характеристика

Од. вим.

К-ть

 

  1.  

Капуста білокачанна

Капуста за характеристикою - ранньостигла, середньостигла та пізньостигла. Товарний сорт - перший. Капуста має бути свіжою, середнього розміру, маса зачищеної головки капусти повинна бути не менше 1 кілограма. Розмір овочу в діаметрі повинен складати від 20,0 см до 40,0 см., вирощеною в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Без додавання стимуляторів росту, пестицидів, кормових антибіотиків, консервантів і барвників. Має бути без цвілі, запарювання, сторонніх присмаків, суха, свіжа, чиста, здорова, не тріснута, без механічного пошкодження та пошкодження шкідниками і хворобами. Без ГМО. Не допускаються товар підморожений, із гниллю та сторонніми запахами.

Пакування: Сітка полімерна (5, 10, 15-20 кг). Товар повинен бути в мішках сітках, без порушення цілісності, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкодження під час доставки.

кг

4300

  1.  

Капуста білокачанна (молода)

Капуста за характеристикою - ранньостигла. Товарний сорт - перший. Капуста має бути свіжою, середнього розміру, маса зачищеної головки капусти повинна бути не менше 1 кілограма. Розмір овочу в діаметрі повинен складати від 20,0 см до 30,0 см., вирощеною в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Без додавання стимуляторів росту, пестицидів, кормових антибіотиків, консервантів і барвників. Має бути без цвілі, запарювання, сторонніх присмаків, суха, свіжа, чиста, здорова, не тріснута, без механічного пошкодження та пошкодження шкідниками і хворобами. Без ГМО. Не допускаються товар із гниллю та сторонніми запахами.

Пакування: Сітка полімерна (5, 10, 15-20 кг). Товар повинен бути в мішках сітках, без порушення цілісності, яка відповідає характеру товару  і захищає його від пошкодження під час доставки.

кг

600

  1.  

Морква

Морква ранньостигла, середньостигла та пізньостигла. Товарний сорт - перший, очищена від землі сухим способом. столова, не кормових сортів, вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, чиста, здорова, достатньої зрілості, без ознак гнилі, без сторонніх запахів, без механічного пошкодження та без пошкодження шкідниками, без зайвої зовнішньої вологи, без бокових корінців, без ознак відростання листків. Коренеплоди повинні бути свіжі, сухі, цілі, чисті, не зів'ялі, без бадилля, довжиною не менше 15 см, товщина стержня (у місці максимального діаметра) - 6 см. Товар повинен бути без ГМО. Не допускаються коренеплоди, що підморожені, із гниллю та сторонніми запахами.   

Наявність землі, прилиплої до овочів не допускається.

Пакування: Сітка полімерна (5, 8-10 кг). Товар повинен бути в мішках сітках, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкодження під час доставки.

кг

3500

  1.  

Цибуля

Головки цибулі повинні бути щільними, цілими, здоровими, чистими, не в’ялими, цибулини дозрілі, не пророслі, із сухим зовнішнім цибулинням, без тріщин, не пошкоджені шкідниками, без надмірної зовнішньої вологості, без ознак гнилі. Форма та колір мають відповідати ботанічному сорту.  Розмір цибулин за поперечним діаметром для овальних форм повинні бути не менше 7 см, має бути вирощеною в природних умовах, не кормових сортів, без перевищеного вмісту хімічних речовин, сухою, не пророслою без механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Без ГМО. Не допускається цибуля підморожена, що загнила, із стороннім запахом.

Без додавання стимуляторів росту, пестицидів, кормових антибіотиків, консервантів і барвників.

Пакування: Сітка полімерна (1, 2, 5-10 кг). Товар повинен бути в мішках сітках, яка відповідає характеру товару  і захищає його від пошкодження під час доставки.

кг

2600

  1.  

Буряк

Буряк - першого товарного сорту, повинен бути очищений від землі сухим способом, однорідний за формою та забарвленням. Коренеплоди повинні бути середнього розміру, свіжі, цілі, здорові, чисті, сухі, не зів’ялі, без тріщин, без ознак проростання, без ознак гнилі, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, вирощеним в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин,  достатньої зрілості, без механічного пошкодження та пошкодження шкідниками, не підморожені, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2,0 см або обрізаних врівень з плечиками коренеплоду, повністю сформований. М’якуш соковитий, темно-червоного відтінку (без коренеплодів з вузькими рожевими кільцями), без стороннього запаху і присмаку. Без ГМО. Розмір овочу в діаметрі повинен складати не менше 8 см.

Без додавання стимуляторів росту, пестицидів, кормових антибіотиків, консервантів і барвників.

Наявність землі, прилиплої до овочів не допускається.

Пакування: Сітка полімерна (15-20 кг). Товар повинен бути в мішках сітках, яка відповідає характеру товару  і захищає його від пошкодження під час доставки.

кг

3500

  1.  

Огірки

Огірки свіжі, сорт - вищий. Плоди цілі, свіжі, здорові, чисті, без дефектів, без пошкоджень шкідниками, не в’ялі, з плодоніжкою або без неї, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, без надривів шкіри. Правильної форми і практично прямі (допускається висота внутрішньої дуги не більше 10 мм. на 10 см. довжини огірка).

Без додавання стимуляторів росту, нітратів, пестицидів, кормових антибіотиків, консервантів і барвників. Без ГМО.

Пакування: Товар повинен бути в тарі, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкодження під час доставки.

кг

200

  1.  

Банани

Банани свіжі без гнилі, без механічних пошкоджень, без надривів шкірки, порізів, тріщин, з жовтим забарвленням шкірки, без сторонніх присмаків та запахів. М’якоть щільна, шкірка легко від неї відділяється. Довжина середня. Товар повинен бути натуральним, якісним, без додавання хімічних добавок і консервантів, не повинен містити ГМО. Плоди одного помологічного сорту, в кисті банану не допускаються вирізані плоди. Плоди тверді, чисті, цілі, здорові, розвинуті, неспотворені, без залишків квітки, мають добре виражені ребристі бокові грані, крона зеленого кольору або зеленувато-жовта, жовта, її зріз рівний, гладкий, здоровий, не пересушений. Стиглі банани мають специфічний запах. Смак солодкий без стороннього присмаку і аромату. Плоди споживчого ступеню стиглості з зеленувато-жовтим, жовтим забарвленням шкірки, але не пристиглі, щільні, округлі, м’якоть кремова. Всі банани партії мають бути приблизно однакового розміру. Розмір середній, відповідно до сорту.

Пакування: ящик, який відповідає характеру товару і захищає товар від пошкодження під час доставки.

кг

500

  1.  

Апельсини

Апельсини мають бути свіжі, чисті, цілі, не в`ялі, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Без перевищення вмісту хімічних речовин. Запах та смак притаманний свіжим фруктам, без стороннього запаху та присмаку. Забарвлення від світло-оранжевого до оранжевого.  Розмір фруктів середній. Солодкі на смак. Товар повинен бути натуральним, якісним, без додавання хімічних добавок і консервантів, не повинен містити ГМО.

Пакування: ящик, який відповідає характеру товару і захищає товар від пошкодження під час доставки.

кг

300

  1.  

Лимони

Лимони повинні бути свіжі, чисті, без ознак захворювання, без механічних пошкоджень та ушкоджень шкідниками, без сторонніх присмаків, запахів, без ознак гнилі, без надривів шкірки, без порізів, тріщин, з жовтим забарвленням шкірки. Товар повинен бути натуральним, якісним, без додавання хімічних добавок і консервантів, не повинен містити ГМО.

Пакування: ящик, який відповідає характеру товару і захищає товар від пошкодження під час доставки.

кг

30

                   

 

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України, ДСТУ та ГОСТ. Не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО).

Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не меншим 80% від терміну зберігання.

Учасник постачає Замовнику товар поступово, дрібними партіями у період дії договору відповідно до наданих заявок, не рідше 1 разу на місяць.

Товар повинен передаватися у навчальний заклад в неушкодженій упаковці, яка забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування.

Доставка продукції повинна постачатись автотранспортом згідно з правилами перевезення харчових продуктів.

Завантаження-розвантаження та транспортування має здійснюватися за рахунок та силами Постачальника.

При виявлені замовником дефектів упаковки товару, простроченого терміну придатності товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару – постачальник повинен замінити товар в асортименті та кількості, вказаній замовником протягом трьох робочих днів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь