Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обґрунтування "Борошно та крупи в асортименті"

Дата: 30.01.2024 17:12
Кількість переглядів: 24

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та розміру бюджетного призначення відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №1266 від 16.12.2020 року.

 

Предмет договору:

Борошно та крупи в асортименті; 15610000-7 – Продукція борошномельно-круп’яної промисловості за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника (15612100-2 – Борошно пшеничне, 15614200-7 – Рис шліфований, 15613380-5 – Вівсяні пластівці).

 

Замовник:

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Недобоївської сільської ради Дністровського району Чернівецької області, код ЄДРПОУ 41083319, село Недобоївці, вулиця Головна,28А.

 

Контактна особа: Контактна особа, уповноважена здійснювати зв’язок з учасниками під час проведення конкурентної процедури відкритих торгів – фахівець з публічних закупівель Гуменюк Олеся Миколаївна, тел. +38(099)7972306, e-mail. gumenyuk2016@ukr.net

 

З процедурою можна ознайомитися за посиланням:

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2024-01-30-014109-a.

Очікувана вартість закупівлі :  197600,00 грн. з ПДВ.

Кількість та обсягборошно – 1500 кг,  рис – 1000 кг, крупа гречана – 1000 кг, крупа ячмінна – 550 кг, крупа пшенична – 500 кг, крупа кукурудзяна – 500 кг, крупа перлова – 50 кг, крупа пшоняна – 100 кг, вівсяні пластівці – 350 кг, булгур – 350 кг.

КЕКВ: 2230.

Термін поставки:

По 31.12.2024 року (за наявною потребою закладів Замовника).

 

Місце поставки:  об’єкти балансової належності Замовника (за заявкою об’єктів по наявній потребі).

Розмір бюджетного призначення визначений сесією Недобоївської сільської ради на підставі попередніх розрахунків об’єктів балансової належності Відділу освіти, культури, молоді та спорту Недобоївської сільської ради за потребою з урахуванням запланованих поточних завдань Замовника на 2024 рік.

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена методом порівняння ринкових цін, аналізу комерційних пропозицій постачальників та інформації з веб-сайтів виробників і постачальників предмету закупівлі. Також при визначені очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, у тому числі в електронній системі Prozorro.

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

 

Найменування

Одиниця виміру

Кіль-кість

Вимоги до предмету закупівлі

1

Борошно 

кг

1500

Борошно пшеничне  вироблене згідно ДСТУ 46.004-99. Ґатунок – вищий. Запах - властивий пшеничному борошну, без сторонніх запахів, не затхлий, не пліснявий. Смак - властивий пшеничному борошну, без сторонніх присмаків не кислий, не гіркий. Колір - білий. За зовнішнім виглядом та консистенцією відповідає усім вимогам та стандартам, передбаченим Законодавством України для даного виду товару. Консистенція сипуча. Не  допускається: наявність сторонніх домішок, грудок та зараженість і забрудненість шкідниками. Без ГМО. Розфасоване в мішки вагою від 10 до 50 кг, кожен мішок має містити ярлик із зазначенням інформації: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність.

2

Рис

 

кг

1000

Рис довгий або круглий. Зерна рису цілі, напівпрозорого кольору. Смак і запах зерен характерний для рису, без сміття та без шкідників, фасування – мішки поліпропіленові, вагою від 5 кг. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці Товар повинен відповідати ГОСТу. Термін придатності товару не менш 80% до дати завершення терміну придатності.

3

Крупа гречана

кг

1000

Крупа гречана вищого або 1-го ґатунку, цільне ядро (повинна містити доброякісних ядер не менше 99,2%.) властивого кольору, смак та запах властивий, без шкідливих домішок, без зараженості та забруднення шкідниками, без сміття, суха вологість не повинна перевищувати встановлених норм (не більше 13%). На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Крупа повинна відповідати вимогам ГОСТ/ДСТУ (ТУ). Фасування – від 5 кг. Упаковка - мішки поліпропіленові.

4

Крупа ячмінна

кг

550

Крупа ячмінна вищого або 1-го ґатунку, зі смаком і запахом, характерним ячмінній крупі, однорідною по розміру без розколотих крупинок, смак та запах має бути без затхлості, плісняви та інших сторонніх запахів, нормальний колір. Не заражена шкідниками. Без сміття. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Крупа повинна відповідати вимогам ГОСТ/ДСТУ (ТУ). Фасування – від 5 кг. Упаковка - мішки поліпропіленові.

5

Крупа пшенична

кг

500

Крупа пшенична вищого або 1-го ґатунку, зі смаком і запахом, характерним пшеничній крупі, однорідною по розміру без розколотих крупинок, смак та запах має бути без затхлості, плісняви та інших сторонніх запахів, нормального кольору. Не заражена шкідниками. Без сміття. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Крупа повинна відповідати вимогам ГОСТ/ДСТУ (ТУ). Фасування – від 5 кг. Упаковка - мішки поліпропіленові.

6

Крупа кукурудзяна

кг

500

Зовнішній вигляд: розсипчаста, суха, чиста, однорідного розміру та кольору, без грудочок. Товар по якості та безпечності повинен відповідати діючим на момент проведення закупівель ДСТУ. Кукурудзяна крупа повинна бути не зіпріла та без теплового пошкодження під час сушіння, мати властивий здоровому зерну, нормальний запах (без затхлого, солодового, пліснявого та інших сторонніх запахів), нормальний колір. Не заражена шкідниками. Пакування:  мішки поліпропіленові, вагою не менше 5 кг.

7

Крупа перлова

кг

50

Крупа перлова вищого або 1 -го ґатунку, зі смаком і запахом, характерним перловій крупі, однорідною по розміру без розколотих крупинок, смак та запах має бути без затхлості, плісняви та інших сторонніх запахів, нормальний колір. Не заражена шкідниками. Без сміття. Перлова крупа являє собою ядро ячмінного зерна, очищене від зовнішньої оболонки, відшліфоване й відполіроване, має видовжену форму ядра з закругленими кінцями, вимагає тривалого варіння, повинна бути вирівняна не менше ніж на 80%. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Крупа повинна відповідати вимогам ГОСТ/ДСТУ (ТУ). Пакування: мішки поліпропіленові, масою не менше 5 кг.

8

Крупа пшоняна

кг

100

Крупа пшоняна шліфована вищого або 1-го ґатунку. Колір та смак відповідно пшоняній крупі, без стороннього присмаку, не кислий, не гіркий. Запах властивий пшону, не затхлий, не пліснявий. Зміст доброякісного ядра не менше 98,7%. Зараженість амбарними шкідниками не допускається. Без сміття. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Крупа повинна відповідати вимогам ГОСТ/ДСТУ (ТУ). Фасування – від 5 кг. Упаковка - мішки поліпропіленові.

9

Вівсяні пластівці

кг

350

Зовнішній вигляд – розсипчаста  маса, характерна для даного виду крупи, має вигляд розплющених зерен вівса. Не допускається наявність побічних і мінеральних домішок (піску) та зараженість шкідниками.

Колір – жовто-кремовий різних відтінків.

Смак і запах – відповідає  крупі даного виду, без затхлого, пліснявого або інших сторонніх запахів. Без ГМО.

Пакування – вівсяні пластівці запаковані в мішки вагою від 5 кг., кожна одиниця якої повинна бути промаркована згідно з чинними нормативними документами. Тара та пакувальні матеріали, які використовують для пакування, повинні бути не пошкоджені, чисті, сухі, без сторонніх запахів.

10

Булгур

кг

350

Крупа повинна бути ціла, не дроблена, не зіпріла та без теплового пошкодження під час сушіння, мати нормальний запах, властивий здоровому зерну (без затхлого, солодового, пліснявого, та інших сторонніх запахів). Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Без сміття. Не заражений шкідниками. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, ваго нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Фасування у мішки поліпропіленові, вагою від 5 кг.

 

Якість Товару має відповідати Законам України, ДСТУ чи ТУ передбачених для товарів даного виду. Маркування має відповідати статті 39 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування.

Умови транспортування повинні відповідати статті 44 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», державним санітарним нормам та іншим нормативно - правовим акта.

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України та ДСТУ (Наказ МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 року  № 298/ 227 «Про затвердження інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах», Наказ МОН України та МОЗ України  від 15.08.2006 року №620/563 «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах», Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти, затверджений наказом МОЗ № 2205 від 25.09.2020, зареєстрований у Міністерстві юстиції України 10.10.2020 за № 1111/35394, Санітарний регламент для дошкільних навчальних закладів, затверджений наказом  Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 року №771/97-ВР (зі змінами), постанова КМУ № 305 від 24.03.2021 року «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»).

          Термін придатності Товару на момент поставки повинен бути не менше 80% від основного терміну придатності згідно технічних умов. Без ГМО. Суха вологість не повинна перевищувати норм. Наявність шкідників не допускається.

 При виявленні Замовником дефектів, простроченого терміну придатності товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, Постачальник повинен замінити товар в асортименті та кількості, вказаній в заявці Замовника в найкоротші терміни.

        Умови поставки товарів: транспортування здійснюється з дотриманням вимог наказу Міністерства транспорту України від 14.10.1997 №363 «Про затвердження Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні». Водій транспорту, а також особи, що супроводжують товар (продукти харчування) у дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи, повинні мати при собі особову медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів.

Доставка товару та розвантаження здійснюється за рахунок Постачальника.

Поставка товарів: невеликими партіями за потребою Замовника, протягом двох-трьох робочих днів з дня отримання заявки від Замовника (засобами телефонного зв’язку, шляхом листування, електронною поштою), не менше 1 разу на місяць або в інший період за взаємною згодою сторін.

Умовою поставки товару є безкоштовна доставка товару на територію об’єктів балансової належності Замовника з перевіркою комплектності, цілісності та відсутності пошкоджень в присутності представників Замовника.

         При поставці товару копії супровідних документів надаються на кожну партію товару.

Строк (термін) поставки (передачі) товару: по 31.12.2024 р. 

         Оплата проводиться після пред’явлення Постачальником видаткової накладної на товар, відповідних сертифікатів якості на товар, протягом 10 (десяти) календарних днів з моменту підписання накладної Замовником.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь