Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обґрунтування "Сік яблучний"

Дата: 24.01.2024 12:24
Кількість переглядів: 42

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та розміру бюджетного призначення відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №1266 від 16.12.2020 року.

 

Предмет договору:

Сік яблучний; 15320000-7 – Фруктові та овочеві соки за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника (15321600-0 – Яблучний сік)

 

Замовник:

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Недобоївської сільської ради Дністровського району Чернівецької області, код ЄДРПОУ 41083319, село Недобоївці, вулиця Головна,28А.

 

Контактна особа: Контактна особа, уповноважена здійснювати зв’язок з учасниками під час проведення конкурентної процедури відкритих торгів – фахівець з публічних закупівель Гуменюк Олеся Миколаївна, тел. +38(099)7972306, e-mail. gumenyuk2016@ukr.net

З процедурою можна ознайомитися за посиланням:

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2024-01-24-002893-a

Очікувана вартість закупівлі :  195 000,00 грн. з ПДВ.

Кількість та обсягсік яблучний 4500 л.

КЕКВ: 2230.

Термін поставки:

по 31.12.2024 року.

Місце поставки:  об’єкти балансової належності Замовника.

 

Розмір бюджетного призначення визначений сесією Недобоївської сільської ради на підставі попередніх розрахунків об’єктів балансової належності відділу освіти, культури, молоді та спорту Недобоївської сільської ради за потребою з урахуванням запланованих поточних завдань Замовника на 2024 рік.

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена методом порівняння ринкових цін, аналізу комерційних пропозицій постачальників та інформації з веб-сайтів виробників і постачальників предмету закупівлі. Також при визначені очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, у тому числі в електронній системі Prozorro.

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

 

Найменування

Одиниця виміру

Кіль-кість

Вимоги до предмету закупівлі

1

Сік яблучний

л

4500

Сік яблучний прямого віджиму, неосвітлений, 100% натуральний, пастеризований.

Склад: 100% натуральний яблучний сік.

Смак і аромат добре виражені, притаманні даному виду соку.

Без цукру, без води, без консервантів, без аскорбінової та лимонної кислоти, без ароматизаторів, без барвників, без ГМО, без домішок, виготовлений шляхом холодного віджиму з натуральних фруктів, пастеризований, розлитий у пакети типу «Bag-in-Box» з краником, «тетрапак» або скляні банки -  об’ємом не більше 3 л, з нанесеною на упаковку інформацією про виробника. Упаковка (тара) повинна бути без пошкоджень, забезпечувати захист і зберігання товару під час транспортування від місця завантаження до місця поставки (відвантаження).

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України, ДСТУ та ГОСТ. Не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО».

Забороняється завозити недоброякісний товар. У разі поставки недоброякісного товару складається акт і такий товар повертається постачальнику.

Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не меншим 90% від терміну зберігання, який встановлений підприємством-виробником.

Учасник постачає Замовнику товар поступово, дрібними партіями у період дії договору відповідно до наданих заявок, але не рідше 1 разу на місяць.

Товар повинен передаватися у навчальний заклад в неушкодженій упаковці, яка забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування.

Доставка продукції повинна постачатись автотранспортом згідно з правилами перевезення харчових продуктів.

Завантаження-розвантаження та транспортування має здійснюватися за рахунок та силами Постачальника.

При виявлені замовником дефектів упаковки товару, простроченого терміну придатності товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару – постачальник повинен замінити товар в асортименті та кількості, вказаній замовником протягом трьох робочих днів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь