Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обґрунтування "Вершкове масло"

Дата: 19.01.2024 11:18
Кількість переглядів: 25

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та розміру бюджетного призначення відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №1266 від 16.12.2020 року.

 

Предмет договору:

Вершкове масло; 15530000-2 – Вершкове масло за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника

 

Замовник:

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Недобоївської сільської ради Дністровського району Чернівецької області, код ЄДРПОУ 41083319, село Недобоївці, вулиця Головна,28А.

 

Контактна особа: Контактна особа, уповноважена здійснювати зв’язок з учасниками під час проведення конкурентної процедури відкритих торгів – фахівець з публічних закупівель Гуменюк Олеся Миколаївна, тел. +38(099)7972306, e-mail. gumenyuk2016@ukr.net

 

З процедурою можна ознайомитися за посиланням:

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2024-01-19-002254-a

Очікувана вартість закупівлі :  180000,00 грн. з ПДВ.

Кількість та обсягВершкове масло600 кг.

КЕКВ: 2230.

Термін поставки:

по 31.12.2024 року.

 

Місце поставки:  об’єкти балансової належності Замовника.

 

Обґрунтування розміру бюджетного призначення, технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та визначено його очікувану вартість методом порівняння ринкових цін, аналізу комерційних пропозицій постачальників та інформації з веб-сайтів виробників і постачальників предмету закупівлі. Також при визначені очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, у тому числі в електронній системі Prozorro. Окрім того при визначенні ціни за одиницю товару враховується включення до очікуваної вартості ціни податку на додану вартість (ПДВ), а також доставки до закладів замовника. При розрахунку кількості предмету закупівлі до уваги береться інформація з табелів обліку щоденного відвідування, враховується кількість робочих днів в поточному році та норми харчування на 1 дитину. Інформація про технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначена відповідно спільних наказів МОН України та МОЗ України:

- від 17.04.2006 р. № 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах»,

- від 15.08.2006 р. №620/563 «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах»,

- а також до Постанови від 24.03.2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», та чинних ДСТУ.

Розмір бюджетного призначення визначений сесією Недобоївської сільської ради на підставі попередніх розрахунків об’єктів балансової належності Відділу освіти, культури, молоді та спорту Недобоївської сільської ради за потребою з урахуванням запланованих поточних завдань Замовника на 2024 рік.

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

 

п/п

Найменування товару

Одиниці  виміру

К-сть, об’єм

Якісні характеристики предмету закупівлі

1

Вершкове масло

кг

600

Масло солодковершкове не менше 72,5% жирності

Вершкове масло вищого ґатунку, з масовою часткою жиру не менше 72,5%, вітчизняного виробництва.

Товар повинен відповідати умовам ДСТУ 4399:2005.

Фасування: масло розфасоване по 5 або по 10 кг.

На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага, нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про енергетичну цінність.

Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО».

Масло виготовлене лише з коров’ячого молока та продуктів його перероблення, має притаманний йому смак, запах та пластичну консистенцію за температури плюс 12ºС, без харчових Е-добавок.

Масло вершкове має бути щільним, однорідним, поверхня на зрізі має бути блискуча, колір світло-жовтий, смак і запах чистий, добре виражений вершковий з присмаком пастеризації, без сторонніх запахів і присмаків.

Дефекти товару та упаковки недопустимі.

Строк придатності повинен бути не меншим ніж 90% від загального строку придатності.

 

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України, ДСТУ та ГОСТ. Не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО».

Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не меншим 90% від терміну зберігання, який встановлений підприємством-виробником.

Учасник постачає Замовнику товар поступово, дрібними партіями у період дії договору відповідно до наданих заявок, не рідше 1 разу на місяць.

Товар повинен передаватися у навчальний заклад в неушкодженій упаковці, яка забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування.

Доставка продукції повинна постачатись автотранспортом згідно з правилами перевезення харчових продуктів.

Завантаження-розвантаження та транспортування має здійснюватися за рахунок та силами Постачальника.

При виявлені замовником дефектів упаковки товару, простроченого терміну придатності товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару – постачальник повинен замінити товар в асортименті та кількості, вказаній замовником протягом трьох робочих днів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь