Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обґрунтування "Філе куряче охолоджене, вагове, ДСТУ 3143"

Дата: 18.01.2024 16:12
Кількість переглядів: 18

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та розміру бюджетного призначення відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №1266 від 16.12.2020 року.

 

Предмет договору:

Філе куряче охолоджене, вагове, ДСТУ 3143; 15110000-2 – М'ясо (ДК 021:2015 15112130-6 Курятина) за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника

 

Замовник:

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Недобоївської сільської ради Дністровського району Чернівецької області, код ЄДРПОУ 41083319, село Недобоївці, вулиця Головна,28А.

 

Контактна особа: Контактна особа, уповноважена здійснювати зв’язок з учасниками під час проведення конкурентної процедури відкритих торгів – фахівець з публічних закупівель Гуменюк Олеся Миколаївна, тел. +38(099)7972306, e-mail. gumenyuk2016@ukr.net

 

Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-01-18-006049- 184b1a3ad3f04113ab81ee4b8171626e.

Очікувана вартість закупівлі :  912800,00 грн. з ПДВ.

Кількість та обсягФіле куряче охолоджене, вагове, ДСТУ 31435600 кг.

КЕКВ: 2230.

Термін поставки:

по 31.12.2024 року.

 

Місце поставки:  об’єкти балансової належності Замовника.

 

Розмір бюджетного призначення визначений сесією Недобоївської сільської ради на підставі попередніх розрахунків об’єктів балансової належності Відділу освіти, культури, молоді та спорту Недобоївської сільської ради за потребою з урахуванням запланованих поточних завдань Замовника на 2024 рік.

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена методом порівняння ринкових цін, аналізу комерційних пропозицій постачальників та інформації з веб-сайтів виробників і постачальників предмету закупівлі. Також при визначені очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, у тому числі в електронній системі Prozorro.

 

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

 

Найменування

Одиниця виміру

Кіль-кість

Вимоги до предмету закупівлі

1

Філе куряче охолоджене, вагове, ДСТУ 3143

кг

5600

Оцінка якості – курятина (філе) 1 категорії, свіже 100%, вітчизняного виробника. М’ясо повинне бути охолоджене (м’ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру від – 2С до +4С включно), з чистою поверхнею, тканина м’яз щільна, злегка волога, але не липка, без залишків пір’я, пуху, без сторонніх запахів, відповідного кольору властиве даному різновиду птиць, без жиру, без кісток та залишків шкіри, пружне, при натисканні приймати первинну форму, без пошкоджень, згустків крові, льодяної глазурі та снігу. Не допускаються дрібні шматки чи обрізки. Без ГМО.

Запах – властивий доброякісному м’ясу птиці, без стороннього запаху.

Залишок терміну зберігання на момент поставки повинен складати не менше, ніж 90% загального терміну придатності споживання.

Не допускається наявність ознак псування (кислого, затхлого, гнилого та невластивого запаху, без наявності слизу, плісені, цвілі, ослизнення). Продукція не повинна містити небезпечні для організму речовини,  до складу яких входять консерванти, ГМО, тощо. Відповідність вимогам діючого законодавства України, ДСТУ, ГОСТ, ТУ У.

Транспортування товар поставляється з дотриманням гігієнічних вимог в споживчій (транспортній) тарі, що відповідає вимогам чинного законодавства та забезпечує цілісність товару, його товарний вигляд, забезпечує збереження його споживчих властивостей, а також якість та безпеку під час транспортування і зберігання.

Транспортують усіма видами транспорту в критих транспортних засобах згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються, чинних на даному виді транспорту. Транспортні засоби та/або контейнери, ящики що використовуються для перевезення мають відповідати вимогам статей 25, 44 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Постачання товару – здійснюється Постачальником партіями по заявкам Замовника.

Вартість пакування, маркування, транспортування та розвантаження Товару  включається в цінову пропозицію.

 

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України, ДСТУ та ГОСТ. Не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО».

Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не меншим 90% від терміну зберігання, який встановлений підприємством-виробником.

Учасник постачає Замовнику товар поступово, дрібними партіями у період дії договору відповідно до наданих заявок, не рідше 1 разу на місяць.

Товар повинен передаватися у навчальний заклад в неушкодженій упаковці, яка забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування.

Доставка продукції повинна постачатись автотранспортом згідно з правилами перевезення харчових продуктів.

Завантаження-розвантаження та транспортування має здійснюватися за рахунок та силами Постачальника.

При виявлені замовником дефектів упаковки товару, простроченого терміну придатності товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару – постачальник повинен замінити товар в асортименті та кількості, вказаній замовником протягом трьох робочих днів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь