Обгрунтування «М’ясо»
Обгрунтування
технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та розміру бюджетного призначення відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №1266 від 16.12.2020 року.
«М’ясо»
Замовник:
Недобоївська сільська рада Дністровського району Чернівецької області, код ЄДРПОУ 04416884, село Недобоївці вулиця Головна,28А.
Предмет:
М’ясо код ДК 021:2015 – 15110000-2 М’ясо (код ДК 021:2015 15112000-6 Свинина, код ДК 021:2015 15112130-6 Курятина)
Контактна особа:
Соколюк Лариса Василівна, головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності Недобоївської сільської ради Дністровського району Чернівецької області, Уповноважена особа
тел. +38(050)5041010,
e-mail: nedoboivtsitg@gmail.com
З процедурою можна можна ознайомитися за посиланням:
https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2021-10-12-001779-a
Очікувана вартість закупівлі : 185600,00 грн. з ПДВ.
Кількість: Свинина охолоджена 520 кг., куряче філе 1000 кг.
Джерело коштів: місцевий бюджет 185600,00 грн.
Розмір бюджетного призначення визначений сесією Недобоївської сільської ради на підставі попередніх розрахунків об’єктів балансової належності Недобоївської сільської ради за потребою з урахуванням запланованих поточних завдань Замовника на 2021 рік.
Очікувана вартість предмета закупівлі визначена методом порівняння ринкових цін, аналізу комерційних пропозицій постачальників та інформації з веб-сайтів виробників і постачальників предмету закупівлі. Також при визначені очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, у тому числі в електронній системі Prozorro.
Місце: об’єкти балансової належності Замовника – Недобоївської сільської ради Дністровського району Чернівецької області (школи та дитячі навчальні заклади за заявкою об’єктів по наявній потребі).
Учасник визначає ціни на товари, які він пропонує поставити за Договором, з урахуванням усіх своїх витрат на доставку, страхування товару, податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, усіх інших витрат, тощо.
Обґрунтування
технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
«Свинина охолоджена».
М’ясо свинини повинно бути вітчизняного виробника, відповідно до ГОСТ, ДСТУ або ТУ, які діють на момент проведення процедури закупівлі. Свинина не нижче 2 категорії. Не жирна. Зовнішній вигляд – пісна м’якоть великими шматками, без кісток, знята з відповідної частини напівтуші (лопатка або тазобедренна частини). Поверхня м’яса рівна, незавітрена, без ослизнювання, зачищена від сухожиль і грубих поверхневих плівок, краї зарівнені, без бахромок. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. Колір – від світло-рожевого до червоного. Запах – характерний для доброякісного м’яса, без стороннього запаху. Консистенція – ніжна, м’яка. Температурний режим – м'ясо охолоджене. Строк придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше 90%. Забороняється поставка м'яса, яке не пройшло ветеринарного контролю. Заборонена поставка м’яса у замороженому стані.
«Куряче філе».
Куряче філе повинно бути вітчизняного виробника. згідно з ДСТУ 3143:2013 «М’ясо птиці», системи НАССР. Зовнішній вигляд повинне бути очищеним, не ушкодженим, цілим, без сторонніх запахів, відповідного кольору властиве даному різновиду птиць, складатися з двох частин: великої (зовнішньої) і малої (внутрішньої). Смак і запах – без сторонніх присмаків і запахів, відповідність вимогам стандарту за вгодованістю і якістю обробки. Товар має бути без синтетичних барвників, ароматизаторів, підсилювачів смаку, підсолоджувачів, консервантів, ГМО. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше 90%.
Кожна партія товару поставляється з документами, що підтверджують їх якість та безпеку (посвідчення / декларація виробника про якість, санітарно-гігієнічні висновки, ветеринарна довідка (ветеринарне свідоцтво) тощо).