Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обгрунтування «М’ясо»

Дата: 10.01.2024 23:44
Кількість переглядів: 86

Обгрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та розміру бюджетного призначення відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №1266 від 16.12.2020 року.

 

«Мясо»

 

Замовник:

Недобоївська сільська рада Дністровського району Чернівецької області, код ЄДРПОУ 04416884, село Недобоївці вулиця Головна,28А.

 

Предмет:

Мясо  код ДК 021:2015 – 15110000-2 Мясо (код ДК 021:2015  15112000-6 Свинина, код ДК 021:2015 15112130-6 Курятина)

 

Контактна особа:

Соколюк Лариса Василівна,  головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності Недобоївської сільської ради Дністровського району Чернівецької області, Уповноважена  особа 

тел. +38(050)5041010,

e-mail: nedoboivtsitg@gmail.com

 

З процедурою можна  можна ознайомитися за посиланням:

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2021-10-12-001779-a

Очікувана вартість закупівлі : 185600,00  грн. з ПДВ.

Кількість:  Свинина охолоджена 520 кг., куряче філе 1000 кг.

Джерело коштів: місцевий бюджет 185600,00 грн.

Розмір бюджетного призначення визначений сесією Недобоївської сільської ради на підставі попередніх розрахунків об’єктів балансової належності Недобоївської сільської ради за потребою з урахуванням запланованих поточних завдань Замовника на 2021 рік.

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена методом порівняння ринкових цін, аналізу комерційних пропозицій постачальників та інформації з веб-сайтів виробників і постачальників предмету закупівлі. Також при визначені очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, у тому числі в електронній системі Prozorro.

 

Місце:   об’єкти балансової належності Замовника – Недобоївської сільської ради Дністровського району  Чернівецької області (школи та дитячі навчальні заклади за заявкою об’єктів по  наявній потребі).

Учасник визначає ціни на товари, які він пропонує поставити за Договором, з урахуванням усіх своїх витрат на доставку, страхування товару, податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, усіх інших витрат, тощо.

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

«Свинина охолоджена».

М’ясо свинини повинно бути вітчизняного виробника, відповідно до ГОСТ, ДСТУ або ТУ, які діють на момент проведення процедури закупівлі. Свинина не нижче 2 категорії. Не жирна. Зовнішній вигляд – пісна м’якоть великими шматками, без кісток, знята з відповідної частини напівтуші (лопатка або тазобедренна частини). Поверхня м’яса рівна, незавітрена, без ослизнювання, зачищена від сухожиль і грубих поверхневих плівок, краї зарівнені, без бахромок. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. Колір – від світло-рожевого до червоного. Запах – характерний для доброякісного м’яса, без стороннього запаху. Консистенція – ніжна, м’яка. Температурний режим – м'ясо охолоджене. Строк придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше 90%. Забороняється поставка м'яса, яке не пройшло ветеринарного контролю. Заборонена поставка м’яса у замороженому стані.

«Куряче філе».

Куряче філе повинно бути  вітчизняного виробника.  згідно з ДСТУ 3143:2013 «М’ясо птиці», системи НАССР. Зовнішній вигляд повинне бути очищеним, не ушкодженим, цілим, без сторонніх запахів, відповідного кольору властиве даному різновиду птиць, складатися з двох частин: великої (зовнішньої) і малої (внутрішньої). Смак і запах – без сторонніх присмаків і запахів, відповідність вимогам стандарту за вгодованістю і якістю обробки. Товар має бути без синтетичних барвників, ароматизаторів, підсилювачів смаку, підсолоджувачів, консервантів, ГМО. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше 90%.

 Кожна партія товару поставляється  з документами, що підтверджують їх якість та безпеку (посвідчення / декларація виробника про якість, санітарно-гігієнічні висновки, ветеринарна довідка (ветеринарне свідоцтво)  тощо).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь