Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обгрунтування «ДРОВА ПАЛИВНІ»

Дата: 10.01.2024 23:39
Кількість переглядів: 57

Обгрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та розміру бюджетного призначення відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №1266 від 16.12.2020 року.

Предемет договору:

 

«ДРОВА ПАЛИВНІ»

 

Замовник:

Недобоївська сільська рада Дністровського району Чернівецької області, код ЄДРПОУ 04416884, село Недобоївці вулиця Головна,28А.

 

Предмет:

Дрова паливні Єдиний закупівельний словник

 ДК 021:2015 – 03410000-7 «Деревина»

 

Контактна особа:

Соколюк Лариса Василівна,  головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності Недобоївської сільської ради Дністровського району Чернівецької області, Уповноважена  особа 

тел. +38(050)5041010,

e-mailnedoboivtsitg@gmail.com

З процедурою можна  можна ознайомитися за посиланням:

UA-2021-09-01-002772- f4a082e1a1274680abe3dfa3584c4de2

Очікувана вартість закупівлі : 759720,00  грн. з ПДВ.

Кількість: 550 м.куб.

 Розмір бюджетного призначення визначений сесією Недобоївської сільської ради на підставі попередніх розрахунків об’єктів балансової належності Недобоївської сільської ради за потребою з урахуванням запланованих поточних завдань Замовника на 2021 рік.

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена методом порівняння ринкових цін, аналізу комерційних пропозицій постачальників та інформації з веб-сайтів виробників і постачальників предмету закупівлі. Також при визначені очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, у тому числі в електронній системі Prozorro.

 

Місце:  об’єкти балансової належності Замовника – Недобоївської сільської ради Дністровського району  Чернівецької області(за заявкою об’єктів по  наявній потребі).

Учасник визначає ціни на товари, які він пропонує поставити за Договором, з урахуванням усіх своїх витрат на доставку, страхування товару, податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, усіх інших витрат, тощо.

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Товар повинен відповідати технічним вимогам, що визначені наступним нормативно-правовим актом:

Діючий державний стандарт EN та ТУУ- 00994207-005:2018.

Дрова паливні повинні бути легальною - згідно розрахункової лісосіки  по рубках головного користування та рубках пов’язаних з веденням лісового користування (лісорубний квиток) або копія договору купівлі-продажу деревини.

Предмет закупівлі повинен відповідати діючим  ТУ та/або ДСТУ на цю продукцію на  території України, про що учасник у складі пропозиції надає відповідний документ,  виданий уповноваженим органом. Крім цього, Учасники повинні підтвердити законність походження заготовленої для постачання замовнику деревини, зокрема надати  замовнику відповідний документ або його копію, видача  яких передбачена чинним законодавством України з даного питання.

Технічні, якісні характеристики товару повинні відповідати встановленим/зареєстрованим діючим нормативним актам діючого законодавства (державним стандартам (технічним умовам), які передбачають застосування заходів із захисту довкілля.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь