Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обгрунтування «Реконструкція Недобоївського навчально-виховного комплексу (ДНЗ) по вул. Козацької слави, 15 в с.Недобоївці Дністровського району Чернівецької області (коригування)»

Дата: 10.01.2024 23:31
Кількість переглядів: 28

 Обгрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та розміру бюджетного призначення відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №1266 від 16.12.2020 року.

 

Замовник:

Недобоївська сільська рада Дністровського району Чернівецької області, код ЄДРПОУ 04416884, село Недобоївці вулиця Головна,28А.

Предмет:

«Реконструкція Недобоївського навчально-виховного комплексу (ДНЗ) по вул. Козацької слави, 15 в с.Недобоївці

Дністровського району Чернівецької області (коригування)»

 

ДК 021:2015 (45450000-6 Інші завершальні будівельні роботи)

ДСТУ Б.Д.1.1.-1:2013

Замовник здійснює закупівлю робіт за предметом у відповідності до вимог діючого законодавства з питань публічних закупівель за посиланням https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2021-11-05-002283-c

 

Вид : роботи; джерело фінансування: Державний бюджет та місцевий бюджет, КЕКВ: 3142

Технічні та якісні характеристик предмета закупівлі:

Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником у Додатку 3 до Тендерної документації.

В складі Договірної ціни Учасник подає наступну документацію:

- Пояснювальна записка до Договірної ціни;

- Розрахунок за статтями витрат Договірної ціни;

- Об’єктні кошториси;

- Локальні кошториси;

- Підсумкові відомості ресурсів(з обґрунтуванням та посиланням на постачальника (з зазначенням сертифікату якості матеріальних ресурсів) у разі пониження ціна більше як на 10% від очікуваної вартості предмету закупівлі);

- Розрахунок кошторисної заробітної плати, виконаний згідно з Порядком розрахунку розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва Об’єктів, затвердженого Наказом Мінрегіону від 20.10.2016 року №281 (зі змінами).

- Розрахунок загальновиробничих витрат до локальних кошторисів;

- Розрахунки прибутку, показників загальновиробничих та адміністративних витрат, виконані згідно ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 “Правила визначення вартості будівництва”.

- проектом календарного графіку виконання робіт (відповідно до норм Мінрегіонбуду України);

  • сканкопією оригіналу ліцензії на провадження відповідної діяльності учасника;
  • Дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки та декларацію відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці, зареєстровану у органах Держпраці.

Інформація про відповідність запропонованої учасником пропозиції технічним вимогам подається у форматі PDF та у програмному комплексі АВК або "Будівельні технології – КОШТОРИС", або у програмному комплексі, який взаємодіє з ними в частині передачі кошторисної документації та розрахунків.

Ознайомлення з проектом будівництва здійснюється уповноваженими на це представниками учасника без ідентифікації назви учасника. При цьому уповноважені особи, які здійснюють ознайомлення з проектом будівництва повинні надати представнику замовника документ, що посвідчує таку особу для забезпечення надання акту від замовника, який підтверджує факт ознайомлення з проектом будівництва учасником із обов’язковим зазначенням назви об’єкту, ПІБ уповноважених представників замовника та учасника, сканкопія якого надається у складі тендерної пропозиції.

Учасники закупівлі в своїй діяльності повинні використовувати систему управління якістю в галузі будівництва житлових і нежитлових будівель. Для підтвердженнянеобхіднонадати в складіпропозиціїдіючийсертифікат ISO 9001:2015, виданого учаснику.

Для графіка виконання робіт: фінансування робіт на 2021 рік: 50000,00грн., орієнтовно на 2022 рік: 10000000,00грн.; орієнтовно на 2023 рік: 248138,00грн. Обсяг робіт визначено у Додатку 3 "Технічне завдання" до тендерної документації.

Обґрунтування розміру бюджетних призначень та/або очікуваної вартості предмета закупівлі.

 Розмір бюджетного призначення визначений сесією  сільської ради на підставі попередніх розрахунків з урахуванням запланованих поточних завдань Замовника на 2021 -2023 рік. Очікувана вартість предмета закупівлі складає  10298138,00 грн. з ПДВ, кількість виконання робіт: 1 (одна) робота.

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена методом порівняння ринкових цін, аналізу комерційних пропозицій постачальників та інформації з веб-сайтів виробників і постачальників навчального обладнання. Також при визначені очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, у тому числі в електронній системі Prozorro.

Строк виконання робіт : 

З  дати заключення договору по 31 травня 2023 року.

Місце виконання робіт:

Недобоївський навчально-виховний комплекс (ДНЗ) по вул. Козацької слави, 15 в с.Недобоївці Дністровського району Чернівецької області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь