Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обгрунтування Контейнери для сміття: контейнери металеві сітчасті для ПЕТ та контейнери для збирання сміття пластикові за Єдиним закупівельним словником код ДК 021:2015 44610000-9 Цистерни, резервуари, контейнери та посудини високого тиску (ДК 02

Дата: 10.01.2024 23:29
Кількість переглядів: 52

 Обгрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та розміру бюджетного призначення відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №1266 від 16.12.2020 року.

 

Замовник:

Недобоївська сільська рада Дністровського району Чернівецької області, код ЄДРПОУ 04416884, село Недобоївці вулиця Головна,28А.

Предмет:

Контейнери для сміття: контейнери металеві сітчасті для ПЕТ  та контейнери для збирання сміття пластикові за Єдиним закупівельним словником код ДК 021:2015  44610000-9

Цистерни, резервуари, контейнери та посудини високого тиску

(ДК 021:2015 44613700-7 Контейнери для сміття)

Замовник здійснює закупівлю товару за предметом у відповідності до вимог діючого законодавства з питань публічних закупівель за посиланням:

 

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2021-11-19-002503-b

 

Вид : товар

Джерело фінансування:  місцевий бюджет

КЕКВ:  2210

Сума : 400000,00грн. з ПДВ

 Процедура закупівлі : відкриті торги

                      

                  Технічні та якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі:

Замовник самостійно визначає необхідні  технічні характеристики предмета закупівлі виходячи зі специфіки предмета закупівлі, керуючись принципами здійснення закупівель та з дотриманням законодавства України з даного питання.

Фактом подання тендерної пропозиції учасник підтверджує відповідність своєї пропозиції технічним, якісним, кількісним, функціональним характеристикам до предмета закупівлі, у тому числі технічній специфікації  (у разі потреби – планам, кресленням, малюнкам чи опису предмета закупівлі) та іншим вимогам до предмету закупівлі, що містяться в  тендерній документації та цьому додатку, а також підтверджує можливість поставки товару, у відповідності до вимог, визначених згідно з умовами тендерної документації.

В місця, де технічна специфікація містить посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва, вважати вираз  "або еквівалент".

В місцях, де технічна специфікація містить посилання на стандартні характеристики, технічні регламенти та умови, вимоги, умовні позначення та термінологію, пов’язані з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними, європейськими стандартами, іншими спільними технічними європейськими нормами, іншими технічними еталонними системами, визнаними європейськими органами зі стандартизації або національними стандартами, нормами та правилами, біля кожного такого посилання вважати вираз «або еквівалент». Таким чином вважається, що до кожного посилання додається вираз «або еквівалент».

Обґрунтування необхідності закупівлі даного виду товару – замовник здійснює закупівлю даного виду товару, оскільки він за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідатиме вимогам та потребам Замовника.

Найменування товару

 Контейнери для сміття:

1. контейнери металеві сітчасті для ПЕТ;

2. контейнери  для збирання  сміття пластикові.

 

Код ДК 021:2015

код ДК 021:2015- 44610000-9 Цистерни, резервуари, контейнери та посудини високого тиску (ДК 021:2015 44613700-7 Контейнери для сміття)

 

Місце поставки товару

вулиця Головна,28А, село Недобоївці, Дністровський район,  Чернівецька область

Строк поставки товару

Не пізніше 29.12.2021р.

1. Контейнери для збирання сміття пластикові:

1. Розмір контейнера і вимоги:

 -   Кількість - 54 шт.

 -   Колір- зелений.

 -   Об'єм- 1100 л.

 -   Кількість коліс - 4 шт. (2 з колісними гальмами )  с Ø 200 мм.

-    Вага – орієнтовно 50-59 кг.

 -   Корисна вантажомісткість  - не менше 440 кг.

  -  Довжина/ширина/висота (мм): у відповідності до EN 840 -2 орієнтовно

габаритні розміри орієнтовні (ДхШхВ) – 1370х1057х1403.

 

2.  Призначення контейнера: Тимчасове зберігання твердих побутових відходів (сміття).

3. Відповідність контейнера нормам EN 840-2; ДСТУ8476:2015; RAL 951/1. Учасник у складі пропозиції повинен надати підтверджуючі документи.

4. Контейнер допускає способи зачепу для вивантаження за бічні кронштейни захвату і за передній кронштейн «гребінку», відповідно до  стандартів.

5. Конструкція і матеріал корпусу контейнера: Корпус контейнера - поліетилен високої щільності, виготовлений методом лиття під тиском, стійкий до ультрафіолетових променів, низьких і високих атмосферних температур та хімічних і біологічних впливів, кронштейни коліс і вставки цапфи виконані з гарячекатаної сталі. Дно контейнера має зливну горловину з кришкою.

6.  Конструкція і матеріал цапф контейнера: Цапфи, які містять кронштейни захвату, виконані з первинного поліетилену високої щільності (HDPE) з посиленою запресованою, не знімною металевою трубкою .

7. Конструкція і матеріал кришки контейнера: Кришка контейнера – легко відчиняється, рухається на чотирьох шарнірах, перешкоджає розсипу відходів. Форма - прямокутна плоска, матеріал - поліетилен високої щільності, виготовлена методом лиття під тиском, стійка до ультрафіолетових променів, низьких і високих атмосферних температур та хімічних і біологічних впливів.

8. Устаткування контейнера: Контейнер обладнаний чотирма самонаправляючими колесами діаметром 200 мм., два з яких з гальмівними пристроями. Вантажопідйомність коліс –  не менше 250 кг  кожного.

9.  Постачальник зобов’язується поставити Товар, гарантійний строк якого становить не менше строку, встановленого виробником, але не менше 12 місяців з моменту поставки.

10. Товар повинен бути новим, без механічних пошкоджень, та не перебувати в експлуатації, терміни та умови його зберігання не порушені.

11. Якість товару повинна відповідати вимогам діючих державних стандартів та підтверджуватись відповідними сертифікатами на продукцію .

12. В складі пропозиції Учасник повинен надати висновок санітарно-епідеміологічної експертизи на контейнер.

13. Якщо учасник торгів пропонує еквівалент до предмету закупівлі, то учасник повинен надати  порівняльну таблицю з детальними технічними характеристиками запропонованого еквіваленту та гарантійний лист, у якому буде зазначатися, що запропоновані еквіваленти відповідають вимогам замовника, технічні характеристики еквівалентів відповідають характеристикам Товару  що зазначені у Технічних вимогах Замовника .

14. Учасник повинен забезпечити контроль якості товару, що постачається, та своєчасну заміну неякісного товару.

15. Товар (упаковка) повинен містити маркування відповідно до стандартів виробника, яке надає змогу ідентифікувати Товар, його походження, дату виробництва.

16. Учасник гарантує, що предмет закупівлі (продукція, тара, пакування, транспортування) не завдаватиме шкоди навколишньому середовищу та передбачатиме заходи щодо захисту довкілля.

17.  Учасник надає у складі тендерної пропозиції технічний паспорт виробу з детальним описом, кресленням, гарантійними умовами експлуатації контейнеру підписаний заводом-виробником.

18.  Всі витрати, пов’язані із доставкою( завантаження, розвантаження, страхування та інші витрати) чи заміною товару покладаються на Учасника.

19. Строк поставки: Поставка товару здійснюється у строк, що не перевищує 14 (чотирнадцять) робочих днів  з дня підписання договору, але не пізніше 29.12.2021р. 

20. Учасник надає у складі тендерної пропозиції інструкцію з експлуатації контейнера.

2. Контейнери металеві сітчасті для ПЕТ:

  Кількість -  11 шт.

- Колір – Жовтий.

- Об'єм - 1100 л.

- З 2 округлими отворами для ПЕТ, з люком на петлях для випорожнення, з проушинами під навісний замок, без коліс на ніжках

- Вага – орієнтовно 65 кг. ( + - 2 кг)

- Габаритні розміри орієнтовні (ДхШхВ) – 1000х1000х1100 мм

- Вивантаження – ручне.

- Виготовлений з сітки з діаметром дроту, не менше 3 мм, обварений куточком 25х25х3 мм по периметру.

Орієнтовний вигляд контейнера:

 

e94e9db7add0037964404e0a75294d83

1.  Постачальник зобов’язується поставити Товар, гарантійний строк якого становить не менше строку, встановленого виробником, але не менше 12 місяців з моменту поставки.

2.  Товар повинен бути новим, без механічних пошкоджень, та не перебувати в експлуатації, терміни та умови його зберігання не порушені.

3 В складі пропозиції Учасник повинен надати висновок санітарно-епідеміологічної експертизи на контейнер та сертифікат відповідності на контейнер.

4 Якщо учасник торгів пропонує еквівалент до предмету закупівлі, то учасник повинен надати  порівняльну таблицю з детальними технічними характеристиками запропонованого еквіваленту та гарантійний лист, у якому буде зазначатися, що запропоновані еквіваленти відповідають вимогам замовника, технічні характеристики еквівалентів відповідають характеристикам Товару  що зазначені у Технічних вимогах Замовника .

5. Учасник повинен забезпечити контроль якості товару, що постачається, та своєчасну заміну неякісного товару.

6 Учасник гарантує, що предмет закупівлі (продукція, тара, пакування, транспортування) не завдаватиме шкоди навколишньому середовищу та передбачатиме заходи щодо захисту довкілля.

7.  Учасник надає у складі тендерної пропозиції технічний паспорт виробу з детальним описом, кресленням, гарантійними умовами експлуатації контейнеру підписаний заводом-виробником.

8.  Всі витрати, пов’язані із доставкою ( завантаження, розвантаження, страхування та інші витрати) чи заміною товару покладаються на Учасника.

 


 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь