Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обгрунтування Персональні комп’ютери в комплекті для розвитку мережі центру надання адміністративних послуг

Дата: 10.01.2024 22:45
Кількість переглядів: 31

Обгрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та розміру бюджетного призначення відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №1266 від 16.12.2020 року.

 

Замовник:

Недобоївська сільська рада Дністровського району Чернівецької області, код ЄДРПОУ 04416884, село Недобоївці вулиця Головна,28А.

Предмет:

Персональні комп’ютери в комплекті

для розвитку мережі центру надання адміністративних послуг

 

ДК 021:2015 30210000-4  -Машини для обробки даних (апаратна частина)

(відповідний код 30213000-5 – Персональні комп'ютери)

 

за посиланням:

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2023-05-11-013108-a

Вид : товар

Джерело фінансування: місцевий бюджет

КЕКВ: 3110

Процедура закупівлі:  Відкриті торги з особливостями

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі — технічні вимоги до предмета закупівлі

 

Назва предмета закупівлі

Персональні комп’ютери в комплекті

для розвитку мережі центру надання адміністративних послуг

 

ДК 021:2015 30210000-4  -Машини для обробки даних (апаратна частина)

(відповідний код 30213000-5 – Персональні комп'ютери)

 

Код ДК 021:2015

30210000-4

Назва товару номенклатурної позиції предмета закупівлі та код товару, визначеного згідно з Єдиним закупівельним словником, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі

Персональні комп’ютери в комплекті

(відповідний код 30213000-5 – Персональні комп'ютери)

 

Кількість поставки товару

7 штук

Місце поставки товару

вулиця Головна, 28А, село Недобоївці Дністровського району Чернівецької області, 60035

Строк поставки товару

до 15 липня 2023 року включно

 

Учасник процедури закупівлі повинен надати у складі тендерної пропозиції інформацію про відповідність запропонованого Товару необхідним технічним, якісним, кількісним та іншим характеристикам предмету закупівлі, у формі заповнених таблиць специфікації пропонованого Товару вимогам Замовника за наведеними нижче формами та іншими вимогами:

  1. Порівняльна таблиця:

 

Найменування

Технічні вимоги

Вказати детальне значення параметру пропонованого Учасником Товару Учаснику:

1

Персональний комп’ютер у комплекті (7 шт)

Системний блок:

Процесор шестиядерний IntelCore i5-10400 (2.9 – 4.3 ГГц)

Чіпсет материнської плати

Intel H410 (PRIME H410M-R)

Відеокарта не гірше Intel UHD Graphics 630

Обсяг оперативної пам'яті не менше8 ГБ

Ззаду (на материнській платі):

не менше1 x PS/2 порт для клавіатури

не менше1 x PS/2 порт для миші

не менше2 x USB 3.2 Gen 1 Type-A порти

не менше2 x USB 2.0 порти

не менше1 x D-Sub порт

не менше1 x HDMI порт

не менше1 x LAN (RJ-45)

не менше3 x аудіороз'єми

Корпус – наявність датчика відкриття кришки корпусу, наявність тримача кабелю, кількість відсіків не менше ніж 12

Потужність БЖ не менше 450 Вт, стандарт 80 PlusGold

Тип відеокарти - Інтегрована

Частота ядране менше2.9

Виробник GPU - Intel

Попередньо встановлений модуль WiFiЄ

Операційна система:

Microsoft Windows 10 Pro 64-bit Ukrainian DVD (наявність оригінального DVD диску на укр. мові, конверту з маркою та сертифікату СОА з ключем). Учасник перед поставкою надає перелік серійних номерів на конвертах для звірки легальності каналів постачання із офіційним дистриб’ютором Microsoft

Спеціалізоване ПЗ: (Антивірус: ліцензійний, сумісний із ОС; архіватор)

 

Монітор:

Діагональ екрану не менше27''

Роздільна здатність екрану не меншеFull HD (1920x1080)

Кут огляду не менше 178°/178°

Яскравість не менше 250 кд/м²

Співвідношення сторін16:9

Покриття екрана Матове

Роз єми: HDMI та VGA

 

Миша:

Підключення дротове

Інтерфейс підключення      USB

Тип датчика - оптичний

Роздільна здатність (max)    не менше1000 dpi

Кількість кнопок      не менше3

Кількість коліс прокрутки  не менше1

Особливості: підходить для лівші

Довжина кабеля не менше1.8 м

 

Клавіатура:

Кількість кнопок клавіатурине менше104

РозкладкаEng / Ru / Ukr

ІнтерфейсUSB

 

Акустична система:

Тип     Акустична система

Формула акустики   2.0

Потужність, Вт не менше   2x3

Інтерфейси    3.5 мм jack або USB

 

Веб-камера

Розширення: не менше1280х720 пікселів (HD).

Швидкість кадрів: не менше30 кадрів в секунду (30 fps).

Вбудований мікрофон

Кут огляду: не менше60 градусів.

Інтерфейс: USB

 

Пристрій безперебійного живлення

Потужність, Вт         не менше375 Вт

Не гірше Потужність, ВА   не менше650 В*А

Кількість розеток      не менше3

Не гірше Час переходу на батарею, мс        6-10 мс

 

Гарантія на товар – не менше 12 місяців

 

 

2. Учасник у складі тендерної пропозиції надає лист з інформацією щодо сервісного центру (центрів)  обладнання із зазначенням адреси, контактних телефонів та посилання на інтернет- сторінку виробника ПК із переліком сервісних центрів та їх адрес по Україні.

3. З метою підтвердження відповідності предмету закупівлі технічним та якісним вимогам учасник додатково надає у складі пропозиції наступні документи:

- Копію сертифікату відповідності системи менеджменту інформаційної безпеки виробника персональних комп’ютерів ISO 27001 щодо антивірусного програмного забезпечення та сертифікату відповідності ISO 45001,які видані в тому числі стосовно надання послуг із налаштування та інсталяції спеціалізованого програмного забезпечення;

Інформаційний лист від виробника ПК про те, що програмне забезпечення  встановлене безпосередньо виробником обладнання. У даному листі чітко зазначити модель пристрою, номер оголошення закупівлі та вказати посилання на цей пристрій на сайті виробника, який є офіційним партнером Майкрософтде вказано, що програмне забезпечення встановлене при виробництві обладнання із зазначенням детальних технічних  характеристик обладнання;

- Учасник повинен підтвердити статус партнера виробника;

-Лист із інформацією про строки гарантії на персональні комп'ютери та посилання на інтернет -сторінку із формою, що розміщена на сайті виробника ПК для онлайн реєстрації заявок та онлайн-перевірки статусу ремонту по присвоєному номеру гарантійної заявки;

Інформаційний лист, у якому міститься посилання на інтернет-сторінку сайту компанії Майкрософт із скріншотом сторінки на момент подачі. На даній сторінці сайту повинна бути зазначена інформація про виробника персональних комп'ютерів, інформація про конкретно вказану назву модельного ряду запропонованих ПК;

- Декларація відповідності на запропоновані ПК, у якій повинні бути зазначені складові  комп’ютера, в тому числі зазначена наявність акустичної системи, блоку безперебійного живлення, мережевого обладнання та операційної системи у складі ПК;

- Сертифікат відповідності на запропоновані ПК, у якому повинні бути зазначені складові  комп’ютера, в тому числі зазначена наявність акустичної системи, блоку безперебійного живлення та операційної системи у складі ПК;

- Підтвердження наявності власного сервісного центру у районі розташування замовника щодо забезпечення технічної та сервісної підтримки усього переліку запропонованого обладнання (телефон, адреса, контактні дані - для перевірки даної інформації). У випадку наявності партнерського сервісного центру – надати договір із таким центром, де зазначено перелік обладнання із переліку вище, строки гарантії та терміни усунення гарантійних недоліків (до 7 днів).

 

У разі відсутності будь-якого документу із вище зазначеного переліку або подання документів із не повною інформацією відповідно до вимог тендерної документації - така пропозиція учасника буде відхилена.

 

Замовник самостійно визначає необхідні технічні характеристики предмета закупівлі з огляду на специфіку предмета закупівлі, керуючись принципами здійснення закупівель та з дотриманням законодавства.

У місцях, де технічна специфікація містить посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва, вважати вираз  «або еквівалент».

Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики.

У випадку, якщо учасником буде зазначено назву товару, яка буде містити словосполучення «або еквівалент» (наприклад, автомобіль RenaultDuster, або еквівалент), тендерна пропозиція такого учасника вважається як така, що не відповідає умовам технічної специфікації».

 

Обґрунтування необхідності закупівлі даного виду товару — замовник здійснює закупівлю даного виду товару, оскільки вони за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідають потребам та вимогам замовника. 

 

 

Примітка:

Тендерна пропозиція, що не відповідає технічній частині, буде відхилена як така, що не відповідає умовам технічної специфікації та іншим вимогам щодо предмета закупівлі тендерної документації.

  

Запропоновані Учасником характеристики товару мають бути не гірші, ніж вказані в зазначеній вище інформації про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі.

 

Загальні додаткові вимоги:

1.   Товар, що є предметом закупівлі повинен бути новим (не раніше 2022 року) та таким, що не був в експлуатації. Всі основні компоненти  товару повинні бути оригінальними, заміна компонентів на не неоригінальні забороняється.

       2. Ціна товару повинна бути сформована з урахуванням витрат на поставку, завантаження, розвантаження, занесення, оплата митних тарифів, транспортних витрат до місця поставки, податків і зборів).

       3.  Учасник надає Довідку в довільній формі, в якій зазначається інформація про те, що запропонований товар не наносить шкоди довкіллю (довідка щодо застосування заходів із захисту довкілля).

4. Учасник надає Довідку у довільній формі про те, що гарантійний строк на товар та його комплектуючі має становити не менше 12 місяців з моменту поставки Товару.

       5.  Доставка обладнання здійснюється на склад Замовника (адмін приміщення сільської ради за адресою: село Недобоївці Дністровського району Чернівецькоїобласті, вулиця Головна,28-А) з перевіркою комплектності, цілісності та відсутності пошкоджень у присутності представника (ів) Замовника та Постачальника (Продавця) на безкоштовній основі.

       6.   Запропонований Учасником товар має відповідати встановленим в Україні технічним та санітарним нормам та правилом.

       7.  Весь товар повинен бути без зовнішніх пошкоджень, у справному стані та повній комплектності, з формулярами (паспортами), керівництвами з експлуатації, гарантійними талонами, тощо.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь