Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обґрунтування Підгузники для дорослих та дитячі підгузники;  33750000-2 - Засоби для догляду за малюками за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника, Класифікатор медичних виробів НК 024:2019: 11239 – Підгузник для дорослих; 35008 – Дитячий підгуз

Дата: 10.01.2024 22:42
Кількість переглядів: 31

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та розміру бюджетного призначення відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №1266 від 16.12.2020 року.

 

Предмет договору:

Підгузники для дорослих та дитячі підгузники;  33750000-2 - Засоби для догляду за малюками за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника, Класифікатор медичних виробів НК 024:2019: 11239 – Підгузник для дорослих; 35008 – Дитячий підгузник

Замовник:

Недобоївська сільська рада Дністровського району Чернівецької області, код ЄДРПОУ 04416884, село Недобоївці вулиця Головна,28А.

 

Контактна особа:

Контактна особа, уповноважена здійснювати зв’язок з учасниками під час проведення конкурентної процедури відкритих торгів – Орися МАЗУР, тел. +38(050)9211552, e-mail:  mazur1975o@ukr.net

 

Очікувана вартість закупівлі346000,00 грн. з ПДВ.

КЕКВ: 2282

Крок: 0,5 % від очікуваної вартості предмета закупівлі.

Термін поставки:

протягом  січня-грудня 2023 року (за наявною потребою закладів Замовника).

Орієнтовно з 25.01.2023 року по 15.12.2023 року.

Місце поставки:  село Недобоївці Дністровського району Чернівецької області вулиця Головна,28-А.

Розмір бюджетного призначення визначений сесією Недобоївської сільської ради на підставі попередніх розрахунків за потребою з урахуванням запланованих поточних завдань Замовника на 2023 рік.

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена методом порівняння ринкових цін, аналізу комерційних пропозицій постачальників та інформації з веб-сайтів виробників і постачальників предмету закупівлі. Також при визначені очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, у тому числі в електронній системі Prozorro.

 

ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ:

Підгузники для дорослих та дитячі підгузники;  33750000-2 - Засоби для догляду за малюками за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника, Класифікатор медичних виробів НК 024:2019: 11239 – Підгузки для дорослих; 35008 – Дитячий підгузник.

 

Замовник самостійно визначає необхідні технічні характеристики предмета закупівлі з огляду на специфіку предмета закупівлі, керуючись принципами здійснення закупівель та з дотриманням законодавства.

У місцях, де технічна специфікація містить посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва, вважати вираз  «або еквівалент».

У місцях, де технічна специфікація містить посилання на стандартні характеристики, технічні регламенти та умови, вимоги, умовні позначення та термінологію, пов’язані з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними, європейськими стандартами, іншими спільними технічними європейськими нормами, іншими технічними еталонними системами, визнаними європейськими органами зі стандартизації або національними стандартами, нормами та правилами, біля кожного такого посилання вважати вираз «або еквівалент». Таким чином, вважається, що до кожного посилання додається вираз «або еквівалент».

Якщо Учасником пропонується еквівалент товару до того, що вимагається Замовником, додатково у складі тендерної пропозиції Учасник надає таблицю, складену в довільній формі, яка у порівняльному вигляді містить відомості щодо основних технічних та якісних характеристик товару, що вимагається Замовником до основних технічних та якісних характеристик еквівалентного товару, що пропонується Учасником. При цьому якість запропонованого еквівалента товару має відповідати якості, що заявлена в технічній специфікації Замовника.

Стандартні характеристики еквіваленту товару, повинні відповідати діючим стандартам щодо даних товарів. У разі поставки неякісного або такого, що не відповідає медико-технічним вимогам товару постачальник зобов’язується замінити товар протягом тижня. Поставка неякісного товару може бути причиною розірвання договору раніше встановленого строку.

Згідно ст.23 Закону України «Про публічні закупівлі»:
1. Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання робіт, надання послуги (послуг).
2. У разі якщо предмет закупівлі в подальшому буде використовуватись фізичними особами, технічні специфікації повинні складатись з урахуванням потреб осіб з інвалідністю або проектувальних вимог для врахування потреб усіх категорій користувачів. Стаття 23 Закону України «Про реабілітацію осіб з інвалідністю в Україні» зазначає, що особа з інвалідністю (законний представник недієздатної особи з інвалідністю, дитини з інвалідністю) зобов’язана брати участь у виборі та погоджувати призначення конкретних допоміжних засобів реабілітації, медичних виробів, реабілітаційних послуг і санаторно-курортного лікування тощо в межах її індивідуальної програми реабілітації. Даний Закон покладає на нас обов’язок забезпечити потреби пацієнтів засобами реабілітації, які найбільш враховують їх потреби та покращують якість життя. А тому, технічні, якісні, кількісні та інші вимоги до предмету закупівлі сформовані з урахуванням потреб конкретних підопічних нашої громади (осіб з інвалідністю) та залежать від діагнозу та стану. Таким чином, ми діємо в межах норм чинного законодавства та сумлінно виконуємо свій обов’язок щодо забезпечення потреб осіб з інвалідністю. В детальному описі предмету закупівлі в технічних та інших вимогах до товару чітко вказано вимоги, які необхідні для забезпечення  потреб людей та дітей з інвалідністю, відповідно  до  медичних висновків ЛКК.

З метою запобігання постачання фальсифікату, чи товару з непідтвердженим походженням, Учасник у складі пропозиції повинен надати оригінал листа виробника (представництва, філії виробника – якщо їх відповідні повноваження поширюються на територію України), або представника, дилера, дистриб’ютора, офіційно уповноваженого на це виробником, яким підтверджується можливість поставки Учасником товару, який є предметом даної процедури закупівлі, у кількості, та в терміни, визначені цим Додатком та пропозицією Учасника. Лист повинен включати в себе: назву Учасника, а також назву предмета закупівлі відповідно до оголошення про проведення процедури закупівлі.

 

 

Примітка: Допускається поставка предмету закупівлі Новою поштою, за умови, якщо така буде працювати. Адреса її : село Недобоївці Дністровського району Чернівецької області, вулиця Головна,42-В. Перше відділення ( за рахунок Учасника).

 

 

Детальний опис предмета закупівлі:

Кількість та обсяг

 

№з/п

Найменування товару

Короткий опис

Кількість

штуки

1.

Підгузники дитячі, розмір №6

 

  • - повинні мати анатомічну форму;
  • - повинні мати м’який зовнішній та внутрішній шари;
  • - повинні мати бокові бар’єри – додатковий захист від протікань;
  • - застібки у вигляді нееластичних липучок для багаторазового кріплення;
  • - повинні мати «дихаючу поверхню»
  •  
  •  

5040

2.

Підгузники дорослі, розмір M

- поглинання не менше 2400г;

- обхват талії орієнтовно 75-120 см; +- 10 см.;

- повинні бути виготовлені з гіпоалергенних матеріалів:

-повинні мати анатомічну форму;

- зовнішня поверхня має бути вологонепроникною;

- два поглинаючі вкладиші анатомічної  форми з целюлозної пульпи з суперабсорбентом з паро проникаючим прошарком;

- розподільчий шар типу (EDS) або аналог;

- ізолюючий паропроникний шар по всій поверхні підгузника;

- подвійні застібки –липучки для багаторазового закріплювання і відкріплювання в будь-якому місці підгузника без ризику розриву зовнішнього шару;

- повинні мати вологонепроникні бар’єри попередження протікання;

- повинна бути система нейтралізації запаху;

- повинно бути забезпечено прилягання до тіла;

- бокові поверхні повинні бути з нетканого тонкого матеріалу з повітро  – і паро проникністю;

- еластичні елементи не повинні містити латексу.

2160

3.

Підгузники дорослі, розмір L

- поглинання не менше 2600г;

- обхват талії орієнтовно 100-150 см.;

- повинні бути виготовлені з гіпоалергенних матеріалів:

-повинні мати анатомічну форму;

- зовнішня поверхня має бути вологонепроникною;

- два поглинаючі вкладиші анатомічної  форми з целюлозної пульпи з суперабсорбентом з паро проникаючим прошарком;

- розподільчий шар типу (EDS) або аналог;

- ізолюючий паропроникний шар по всій поверхні підгузника;

- подвійні застібки –липучки для багаторазового закріплювання і відкріплювання в будь-якому місці підгзника без ризику розриву зовнішнього шару;

- повинні мати вологонепроникні бар’єри попередження протікання;

- повинна бути система нейтралізації запаху;

- повинно бути забезпечено прилягання до тіла;

- бокові поверхні повинні бути з нетканого тонкого матеріалу з повітро – і паро проникністю;

- еластичні елементи не повинні містити латексу.

7920

Всього

 

 

15120

  1. Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі своєї пропозицій  інформацію та документи, які підтверджують відповідність запропонованого предмету закупівлі технічним, якісним, кількісним та іншим  вимогам документації Замовника.

Для підтвердження цього Учасником обов`язково надається:

  - копія декларації про відповідність Технічному регламенту щодо медичних виробів;

  - копії висновку Державної санітарно-епідеміологічної експертизи на запропонований товар.

  1. Учасник повинен підтвердити листом довільної форми можливість поставки запропонованого ним Товару, у кількості та в терміни, визначені цією Документацією та пропозицією Учасника.
  2. Якість товару повинна відповідати вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами.
  3. Товар повинен передаватися в неушкодженій упаковці, яка забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. У вартість товару повинно бути включено витрати на доставку. У разі поставки неякісного товару або невідповідного товару, такий товар повертається Учаснику (Постачальнику) за рахунок Учасника або підлягає обміну за рахунок Учасника, товар повинен мати необхідне маркування,етикетки, тощо.
  4. Термін придатності на товари що на момент поставки повинен складати не менше 80% від загального терміну. На підтвердження вимоги дати гарантійний лист.
  5. Строк поставки товару: не пізніше 15.12.2023 року та не рідше 1 раз у квартал.
  6. Місце поставки товару: 60035, Чернівецька область, Дністровський район, с. Недобоївці, вул. Головна, 28А. Поставка товару з Понеділка по П’ятницю з 8:30-17:00 год. за рахунок Учасника.
  7. Товар, запропонований Учасником, повинен  бути зареєстрований в Україні та дозволений  до застосування в медичній практиці.
  8. У складі пропозиції учасник має надати інструкції (паспорт, тощо, де вказані технічні характеристики товару), виданий підприємством-виробником, або офіційним представником виробника в Україні.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь