Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обґрунтування "Хліб пшеничний"

Дата: 25.12.2023 16:46
Кількість переглядів: 47

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та розміру бюджетного призначення відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №1266 від 16.12.2020 року.

 

Предмет договору:

Хліб пшеничний; 15810000-9 – Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника (15811100-7 – Хліб)

 

Замовник:

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Недобоївської сільської ради Дністровського району Чернівецької області, код ЄДРПОУ41083319, село Недобоївці, вулиця Головна,28А.

 

Контактна особа: Контактна особа, уповноважена здійснювати зв’язок з учасниками під час проведення конкурентної процедури відкритих торгів – фахівець з публічних закупівель Гуменюк Олеся Миколаївна, тел. +38(099)7972306, e-mail. gumenyuk2016@ukr.net

 

Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-12-25-012422- 7fb89ea3c0fc4fc4824eeae3e6b415a3.

Очікувана вартість закупівлі :  206280,00 грн. з ПДВ.

Кількість та обсяг

Найменування

Одиниця виміру

Кількість

товару,

од.

 

Хліб пшеничний із борошна в/г формовий упакований 0,7 кг

шт.

9000

 

КЕКВ: 2230

Термін поставки:

По 31.12.2024 року (за наявною потребою закладів Замовника).

 

Місце поставки:  об’єкти балансової належності Замовника (за заявкою об’єктів по наявній потребі).

Розмір бюджетного призначення визначений сесією Недобоївської сільської ради на підставі попередніх розрахунків об’єктів балансової належності Відділу освіти, культури, молоді та спорту Недобоївської сільської ради за потребою з урахуванням запланованих поточних завдань Замовника на 2024 рік.

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена методом порівняння ринкових цін, аналізу комерційних пропозицій постачальників та інформації з веб-сайтів виробників і постачальників предмету закупівлі. Також при визначені очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, у тому числі в електронній системі Prozorro.

 

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

Назва товару

Характеристика товару

К-ть, шт.

  1.  

Хліб пшеничний із борошна в/г формовий упакований 0,7 кг

Хліб з пшеничного борошна високого ґатунку. За формою відповідає виду виробу. Повинен бути без ознак забруднення, пошкоджень (вм’ятин, деформацій). Верхня шкоринка не повинна бути приплюснута або зморщена. Хліб повинен бути добре пропеченим, еластичним, не липким, не вологим на дотик, без грудочок та слідів поганого вимішування, без стороннього присмаку, не змінює форму після легкого натискання. Основна сировина - борошно  пшеничне високого ґатунку. Хліб повинен бути упакований у відповідну упаковку. Без ГМО. Повинно відповідати ДСТУ  даного виробу.

Вагою не менше 0,7 кг. Колір – властивий  даному виду виробів, золотаво-коричневий, не підгорілий.

За формою – відповідати виду виробу та формі, в якій проводили випікання.

Аромат – властивий даному виду виробу, без стороннього присмаку.

Поверхня повинна відповідати виду виробу, без забруднення, без великих тріщин. Для упакованих виробів дозволено незначну зморшкуватість.

9000

 

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України, ДСТУ та ГОСТ, відповідати вимогам Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР (зі змінами), наказу МОЗ, постанови КМУ «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» від 21.03.2021. № 305. Не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО).

Строки поставки: поставка товару здійснюється поступово, дрібними партіями у період дії договору відповідно до наданих заявок, не рідше 2 разів на місяць, з 01.01.2024 р. по 31.12.2024 р.

Кожна партія товару повинна бути окремо розфасована у кількості та асортименті відповідно до заявки замовника.

Товар повинен передаватися у заклади, підпорядковані Замовнику, в неушкодженій упаковці, яка забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування.

Товар повинен постачатись автотранспортом згідно з правилами перевезення харчових продуктів.

Завантаження-розвантаження та транспортування має здійснюватися за рахунок та силами Постачальника.

Якщо поставлений товар виявиться недоброякісним, а також таким, який не відповідає технічним і якісним характеристикам предмета закупівлі, або  з терміном придатності, що минув, Постачальник зобов’язаний замінити такий товар протягом однієї доби з моменту виявлення дефектного товару. Всі витрати, пов’язані із заміною товару неналежної якості  (транспортні витрати тощо) несе Постачальник.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь