Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обґрунтування "Борошно"

Дата: 08.08.2023 16:25
Кількість переглядів: 75

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та розміру бюджетного призначення відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №1266 від 16.12.2020 року.

 

Предмет договору:

Борошно; 15610000-7 – Продукція борошномельно-круп’яної промисловості за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника (ДК 021:2015 15612100-2 – Борошно пшеничне).

Замовник:

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Недобоївської сільської ради Дністровського району Чернівецької області, код ЄДРПОУ 41083319, село Недобоївці, вулиця Головна,28А.

Контактна особа: Контактна особа, уповноважена здійснювати зв’язок з учасниками під час проведення конкурентної процедури відкритих торгів – фахівець з публічних закупівель Гуменюк Олеся Миколаївна, тел. +38(099)7972306, e-mail. gumenyuk2016@ukr.net

 

З процедурою можна ознайомитися за посиланням:

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2023-08-08-009430-a

 

Очікувана вартість закупівлі :  10 400,00 грн. з ПДВ.

Кількість та обсягборошно – 650 кг.

КЕКВ: 2230.

Термін поставки:

по 31.12.2023 року.

 

Місце поставки:  об’єкти балансової належності Замовника.

Розмір бюджетного призначення визначений сесією Недобоївської сільської ради на підставі попередніх розрахунків об’єктів балансової належності Відділу освіти, культури, молоді та спорту Недобоївської сільської ради за потребою з урахуванням запланованих поточних завдань Замовника на 2023 рік.

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена методом порівняння ринкових цін, аналізу комерційних пропозицій постачальників та інформації з веб-сайтів виробників і постачальників предмету закупівлі. Також при визначені очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, у тому числі в електронній системі Prozorro.

 

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

 

Найменування

Одиниця виміру

Кіль-кість

Вимоги до предмету закупівлі

1

Борошно  

кг

650,000

Борошно пшеничне  вироблене згідно ДСТУ 46.004-99. Ґатунок – вищий. Запах - властивий пшеничному борошну, без сторонніх запахів, не затхлий, не пліснявий. Смак - властивий пшеничному борошну, без сторонніх присмаків не кислий, не гіркий. Колір - білий. За зовнішнім виглядом та консистенцією відповідає усім вимогам та стандартам, передбаченим Законодавством України для даного виду товару. Консистенція сипуча. Не  допускається: наявність сторонніх домішок, грудок та зараженість і забрудненість шкідниками. Розфасоване в мішки вагою від 10 до 50 кг, кожен мішок має містити ярлик із зазначенням інформації: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність.

 

Якість Товару має відповідати Законам України, ДСТУ чи ТУ передбачених для товарів даного виду. Маркування має відповідати статті 39 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Кожна партія товару (продукції) має супроводжуватися наступними документами:

- накладна;

- декларація виробника (посвідчення якості).

Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не меншим 80% від терміну зберігання, який встановлений підприємством-виробником.

Учасник постачає Замовнику товар поступово, дрібними партіями у період дії договору відповідно до наданих заявок, не рідше 1 разу на місяць.

Товар повинен передаватися у навчальний заклад в неушкодженій упаковці, яка забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування.

Доставка продукції повинна постачатись автотранспортом згідно з правилами перевезення харчових продуктів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь