Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Успішна поїздка для обміну досвідом: вивчення кращих практик для економічного розвитку місцевих громад

Дата: 16.06.2023 17:13
Кількість переглядів: 351

Фото без опису


У рамках реалізації проєкту "Вивчення кращих практик та обмін досвідом – ключ до економічного розвитку місцевих територіальних громад в умовах воєнного (післявоєнного) часу" делегація представників нашої місцевої територіальної громади здійснила успішну поїздку до Румунії з метою вивчення досвіду та придбання цінних знань для подальшого розвитку нашого регіону.


Фото без опису


Під час поїздки наша делегація відвідала кілька міст та громад із румунськими партнерами. У Ватра Дорней ми зустрілися з мером Іліє Бонкєшем та місцевою владою, де обмінялися досвідом управління та розглянули найкращі практики розвитку місцевої економіки. Також, ми відвідали мерію громади Дорна Кандрінєлор, де провели зустріч з мером Денуцем Кандря та місцевими представниками влади, обговорюючи сфери співпраці та взаємного збагачення наших громад.


Фото без опису


Окрім того, наші представники відвідали Пояну Стампєй, де зустрілися з мером Вілуцем Мєздря та місцевою владою, обговорюючи розвиток туризму та інфраструктури у наших регіонах. Відвідавши мерію громади Чокенєшть, наша делегація зустрілася з мером Раду Чоканом та місцевими представниками влади, ділившись досвідом управління та розвитку сільських територій.


Під час поїздки ми також відвідали різноманітні музеї та культурні об'єкти, включаючи Музей писанки та Етнографічний музей, де ми вивчали традиції та культурне надбання Румунії.


Фото без опису


Ця поїздка стала надзвичайно цінним досвідом для нашої місцевої територіальної громади. Ми збираємося використовувати отримані знання та кращі практики для підвищення якості життя наших громадян і сприяння економічному розвитку нашого регіону.


Ми вдячні румунським партнерам за їх гостинність і готовність поділитися своїм досвідом з нами. Такі обміни досвідом сприяють покращенню взаєморозуміння, співпраці та економічного розвитку місцевих територіальних громад у складних часах, коли воєнний або післявоєнний контекст створює виклики для регіонального розвитку.


Фото без опису


Ми продовжимо працювати над реалізацією набутих знань та практик у нашому регіоні, з метою створення стабільного та процвітаючого майбутнього для всіх наших громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь