Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні, 12 грудня 2022 року, під головуванням сільського голови Юрія Юзви відбулася чергова 28 сесія Недобоївської сільської ради восьмого скликання.

Дата: 12.12.2022 22:27
Кількість переглядів: 200

Фото без опису


Сьогодні, 12 грудня 2022 року, під головуванням сільського голови Юрія Юзви відбулася чергова 28 сесія Недобоївської сільської ради восьмого скликання.

У роботі пленарного засідання взяли участь депутати сільської ради, керівники структурних підрозділів, установ громади, старости.


Фото без опису


Перш ніж приступити до розгляду питань порядку денного сесії, присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів захисників , полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.


В результаті обговорення з усіх питань ухвалені відповідні рішення.


Перед сесією відбулися урочистості, пов’язані з Днем місцевого самоврядування. Депутатів, членів виконавчого комітету , керівників структурних підрозділів сільськоі ради сільський голова привітав та відзначив подяками.


Фото без опису


«Наше з вами головне завдання - працювати на благо територіальноі громади та відстоювати їі інтереси. Це робота непроста і відповідальна, це щоденні виклики, це прийняття складних рішень. Особливо зараз, в умовах війни, коли перед нами постійно постають нові й нові завдання, а разом з ними приходить новий досвід.Дякую кожному з вас за те, що обрали цей непростий шлях і за те, що завдяки цьому усі ми працюємо як єдиний злагоджений механізм.Бажаю вам професійних досягнень і успіхів у громадській роботі, вдячності від людей, міцного здоров’я, родинного тепла та стійкості і віри в нашу Перемогу. Сильна країна - це в першу чергу сильна громада. Зі святом!» сказав Юрій Юзва.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь