Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тиждень безпеки дорожнього руху у Долинянській гімназії

Дата: 23.11.2022 10:03
Кількість переглядів: 179

Фото без опису

Навчання правилам дорожнього руху та безпека життєдіяльності - це життєва необхідність, тому різні заходи по ПДР завжди актуальні в навчальних закладах.

З метою підвищення рівня правової свідомості та відповідальності учасників дорожнього руху, також мотивувати дітей до осмисленої поведінки на вулиці, адже безпечний рух – безпека життя, та ознайомлення з різними загрозливими для здоров’я ситуаціями, які можуть статися на дорозі здобувачів освіти Долинянської гімназі з 14 по 18 листопада був проведений тиждень з безпеки дорожньго руху «Безпечна дорога додому».

Ми живемо тільки раз! Тому потрібно берегти себе та друзів. Здобувачі освіти Долинянської гімназії взяли активну учать в проведенні тижня та безпеки дорожнього руху. Здобувачі освіти 5-9 класів взяли активну участь у створення лепбуку «Безпечна дорога додому». Переглядали відео, обговорювали, згадували життєві ситуації, задавали один одному запитання. Деякі учні спробували бути на місці інспекторів і пояснювали іншим правила дорожнього руху. 9 клас взяв участь у вікторині «Знавці дорожнього руху. Семикласники грали в навчально-пізнавальну гру «Дорожнє лото». 8 клас - взяли участь в конкурсі «Знавці правил дорожнього руху – ПЕРЕГОНИ». Здобувачі освіти 5 класу відзняли відео на тему «Велосипедист – техніка безпеки». Також здобувачі освіти приєднались до Єдиного національного уроку «Безпечна дорога додому».

Неможливо передбачити всі ситуації, які можуть загрожувати життю та здоров’ю дитини. Ми й не ставили собі це за мету, а намагалися лише розглянути найтиповіші ситуації та основні правила запобігання небезпеки.

Будьте завжди в безпеці!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь