Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дайджест подій 13-14.09.2022

Дата: 14.09.2022 15:48
Кількість переглядів: 698

Фото без опису


  • 13 вересня з робочим візитом нашу громаду відвідав Божик Валерій Народний депутати України від партії "Слуга Народу" у Чернівецькій області по 204 округу. У ході робочої зустрічі з головою Недобоївської громади Юрієм Юзвою обговорили проблеми повязані з розміщенням внутрішньо переміщених осіб. Вони проживають в основному в приватних садибах.
    Фото без опису

    Також голова громади зауважив на доцільності відкриття внутрішнього автобусного маршруту між селами громади. У цьому питанні керівництву громади необхідна виключно організаційна допомога в отриманні відповідних дозволів. Жителі громади активно допомагають ЗСУ, особливо тим підрозділам в яких служать односельчани. 160 бійців з Недобоївської громади воюють з російськими агресорами. Жителі громади якраз пакували та вантажили чергову допомогу бійцям, яку завтра голова громади разом з волонтерами адресно доставить в місця ведення бойових дій.

    Фото без опису

    Обговорили можливість передачі громаді приміщення колишнього спецлісництва АПК, яке не діє, для можливого розміщення комунального підприємства громади або для потреб переселенців у разі збільшення їх кількості.

"Всі питання життєдіяльності громади, які порушували жителі Недобоївської громади буду активно вирішувати у співпраці з керівництвом громади й активними жителями. Співпраця і взаємодія мають бути постійними і спрямовуватись на розвиток і процвітання громади." - зауважив Валерій Божик.


  • Україна зараз бореться за свою свободу на всіх фронтах. ЗСУ боронить землі і захищає нас від ворога, добровольці з тероборони чатують на блок-постах, патрулюють безпеку на дорогах, в містах і селах, тисячі українців і українок допомагають з евакуацією та збором товарів першої необхідності для мирних і військових,

Фото без опису



наші друзі в інших країнах виходять на площі міст з синьо-жовтими прапорами. Увесь світ підтримує Україну в боротьбі за національну свободуо.


  • Фото без опису

    Сьогодні великою кількістю продовольств, ліків засобів гігієни підтримали наших героїв жителі громади, ми вкотре вдячні Bird of Light Ukraine, за надану допомогу у вигляді консерв продуктів харчування та засобів гігієни, для наших захисників.Також за ініціативи місцевих жителів був наданий теплий одяг, ковдри, тощо для наших військових.

Разом до перемогиheart


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь