Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

РІШЕННЯ Ради оборони Чернівецької області від 12 серпня 2022 року « Про окремі обмеження на території Чернівецької області в умовах правового режиму військового стану»

Дата: 18.08.2022 17:33
Кількість переглядів: 846

 

Фото без опису

РІШЕННЯ

Ради оборони Чернівецької області від 12 серпня 2022 року « Про окремі обмеження на території Чернівецької області в умовах правового режиму військового стану»

За результатами обговорень на засіданні Ради оборони Чернівецької області та відповідно до Закону України « Про правовий режим військового стану. Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 « Про введення військового стану в Україні » ( змінами ) . Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 68/2022 « Про утворення військових адміністрацій . Положення про раду оборони Автономної Республіки Крим і області , затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від березня 2007 року № 507 ( із змінами ) та керуючись Законом України « Про мисливське господарство та полювання , постановою Кабінету Міністрів України від об грудня 2017 року № 954 « Про затвердження Положення про використання повітряного простору України » , наказом Державної авіаційної служби України , Міністерства Оборони України від 11 травня 2018 року № : 430/210 « Про затвердження Авіаційних правил України " Правила повітряного простору України " зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 14 вересня 2018 року за № 1056/32508 території України , Рала оборони Чернівецької області вирішила  зважаючи на обмеження , визначені в умовах правового режиму воєнного стану на усій

1. Встановити використання особливий режим використання нижнього повітряного простору безпілотними повітряними суднами ( далі - дронами ) на території Чернівецької області у період дії військового стану та затвердити Порядок використання безпілотних повітряних суден на території Чернівецької області у період дії венного стану, що розроблений штабом зони територіальної оборони Чернівецької області та встановлює алгоритм отримання дозволу на використання дронів у період дії воєнного стану зацікавленими суб’єктами господарювання - користувачами повітряного простору.

2. Заборонити відкриття мисливського сезону у період військового стану на території мисливських угідь Чернівецької області за винятком регулювання чисельності окремих видів звірів з дотриманням вимог чинного законодавства України. 2.1 власності забезпечити: Постійним лісокористувачам та користувачам мисливських угідь усіх форм охорону та патрулювання лісових масивів та мисливських угідь працівниками користувачів мисливських угідь : державної лісової охорони постійних лісокористувачів та єгерськими службами проведення всіх запланованих біотехнічних заходів : необхідними пропускними документами працівників державної лісової охорони єгерські служби для виконання своїх обов'язків з охорони мисливських угідь у період на території області комендантської години. 2.2 Районним військовим адміністраціям довести до відома сільських, селищних , міських рад, а Чернівецькому обласному управління лісового та мисливського господарства інформувати постійних лісокористувачів та користувачів мисливських угідь про зміст пунктів 2-2.1 даного рішення та необхідність проведення спільно громадськими організаціями мисливців роз'яснювальної роботи серед населення заборони відкриття мисливського сезону у період дії військового стану на території мисливських угідь. Чернівецької області та необхідності надання інформаційної допомоги працівникам державної лісової охорони та єгерським службам при виявленні фактів порушення зазначеної заборони.

3. Заборонити використання на території Чернівецької області феєрверків, салютів i піротехнічних засобів на період дії військового стану на території України та 30 днів після його припинення чи скасування на території Чернівецької області.

4. Заборонити релігійним організаціям на території Чернівецької області хресні ходи.

5. Обмежити на території області проведення мирних зборів , мітингів , походів і демонстрацій , інших масових заходів . Організаторам заходів визначати кількість учасників , виходячи із місткості найближчих захисних укриттів та припиняти проведення негайно після отримання сигналу оповіщення цивільного захисту «Увага всім», «Повітряна тривога» .

6. Головному управлінню Національної поліції в Чернівецькій області , Управлінню Служби безпеки України в Чернівецькій області . Чернівецькому обласному управлінню лісового та мисливського господарства , Державній екологічній інспекції у Чернівецькій області , районним військовим адміністраціям та сільським , селищним , міським радам Чернівецької області забезпечити в межах компетенцій контроль за виконання обмежень та заборон , встановлених пунктами 2-5 цього рішення.

Документ рішення. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь