Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДАЙДЖЕСТ НОВИН станом на 08.08.2022

Дата: 08.08.2022 22:33
Кількість переглядів: 164

Фото без опису

  • 02 серпня 2022 року, відбулося спільне засідання постійних комісій та двадцять четверта сесія Недобоївської сільської  ради VIII скликання. На початку пленарного засідання присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять про захисників України, які віддали своє життя за незалежність та територіальну цілісність нашої країни та згадали  теплими словами   про депутата восьмого скликання, Голика Василя Івановича. В  ході засідання депутати розглянули та прийняли ряд важливих рішень, що  стосуються  життєдіяльності громади в умовах воєнного стану.
  • Активісти з Український Народний Дім у Чернівцях та Фонд «Буковина інноваційна» 4 серпня провели майстер-класи у селі Ширівці Недобоївська територіальна громада Шировецький старостинський округ для дітей вимушено переміщених осіб ? Діти досліджували полімери та експериментували з ліпленням у майстер-класі з арт-терапії. Загалом, 35 дітей взяли участь у заході.
  • 04.08.2022 Голова районної військової адміністрації Олег Мельничук спільно із працівниками районної військової адміністрації, відповідальними за цивільний захист та освіту,  продовжили об’їзд закладів загальної середньої освіти, зокрема побували у  Недобоївській сільській раді. Обговорено ряд питань, спрямованих на те, щоб була можливість розпочати навчальний рік саме в очному форматі. А виявлені недоліки щодо організації належних та безпечних укриттів можна доопрацювати  найближчим часом. Проте, у разі потреби, слід бути готовими організувати як дистанційну, так і змішану форму навчання.
  • Благодійний фонд «Ми поруч» надалі надає гуманітарну допомогу ВПО нашої громади зокрема внутрішньо переміщеним сім'ям з дітьми - які переселились в Гуртожиток Ставчанського професійного ліцею.
  • Цього місяця Хотинська дільниця попереджає про відключення від електропостачання - детальніше за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь