Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Буковині за перше півріччя 2022 року роботу знайшли 3333 особи

Дата: 11.07.2022 12:44
Кількість переглядів: 397

На Буковині за перше півріччя 2022 року роботу знайшли 3333 особи

 

Впродовж січня-червня 2022 року 1267 роботодавців подали інформацію про наявність 4854 вакантних посад, що на 4,3% більше порівняно з відповідним періодом 2021 року.

За сприянням обласної служби зайнятості за цей час забезпечено роботою 3333 особи. Середня тривалість укомплектування вакансій (без урахування терміну проходження профнавчання) становить 12 днів.

  • Особливу увагу фахівці служби зайнятості приділяють наданню соціальних послуг внутрішньо переміщеним особа, які змінили місце проживання у зв’язку з військовими діями. З 1 січня по 30 червня 2022 року до служби зайнятості звернулись 1888 внутрішньо переміщених осіб, з них отримали статус безробітного 919 осіб. Всього отримали роботу 266 осіб. Станом на 1 липня 2022 року продовжують отримувати послуги обласної служби зайнятості  568 безробітних осіб, - зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

Найбільше пропозицій роботи зареєстровано для працевлаштування робітників з обслуговування, експлуатації устаткування та машин 23,5%, кваліфікованих робітників з інструментом 19,6%, робітників найпростіших професій 11%, фахівців 10,7%, працівників сфери торгівлі та послуг 10%, для професіоналів 9,4%.

Зменшилося навантаження на одну вільну вакансію на 1 особу  і наразі становить 9 осіб. Послуги Чернівецької обласної  служби зайнятості отримує 4956 безробітних, кількість актуальних вакансій становить 558 одиниць.

З базою вакансій Чернівецької області можна ознайомитися на сайті Чернівецького обласного центру зайнятості https://bit.ly/3Il7JmV.

У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy. 

Сектор інформаційної роботи  

Чернівецького обласного центру зайнятості

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь