Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

#НЕ ДОДАВАЙ_РОБОТИ

Дата: 09.07.2022 00:05
Кількість переглядів: 468

Фото без опису

Війна додала роботи медикам, поліцейським і рятувальникам. Звичний аврал справ поповнився пораненими, завалами зруйнованих будинків, викликами на підозри мінувань... Це те, де вони незамінні, де дорога кожна секунда для порятунку життів. І багато хто наче й хотів би допомогти в цій нелегкій справі, але не завжди розуміє, як це зробити?

Фото без опису

Саме на перетині проблем і свідомості українців Центр демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) та креативна агенція Provid, в рамках Кампанії “За безпечні дороги”, знайшли просте й виразне рішення для соціальної кампанії з безпеки дорожнього руху. В умовах війни допомога кожного з нас ? це не додавати роботи тим, хто рятує життя українців.

Фото без опису

Тобто дотримання правил дорожнього руху стає ще важливішим, це не щось абстрактне, як декому здавалося раніше. Кампанія має допомогти якомога більшій кількості людей зрозуміти свою роль у порятунку життів. А ще це данина поваги тим, хто, попри все, спішить на термінові виклики. Проте ми розуміємо, що вони не можуть бути водночас усюди. Власне тому й не відволікали їх на рекламні фотосесії.

Фото без опису

Ми хочемо вам нагадати, що кожна ДТП, якої можна було б уникнути, перетворюється на додаткову роботу для правоохоронців і рятувальних служб. А в умовах війни так важливо берегти їхній час. Адже коли стається аварія, медики надають допомогу потерпілим, рятувальники – витягують людей із розбитих автівок. А ще будь-яка ДТП (навіть без жертв) забирає час і сили поліцейських, котрі виїздять на місце пригоди та фіксують її.

Зараз кожна секунда особливо дорога для порятунку життів. У кожної з цих служб список справ і так поповнився важливими обов’язками: поранені, завали зруйнованих будинків, виклики на підозри мінувань… За словами організаторів, багато людей хочуть допомогти, проте часто не помічають простого способу це зробити. Тож кампанія нагадуватиме українцям: наш щоденний внесок у місію рятувальників, медиків та поліції – не стати винуватцем ДТП і не додавати їм роботи. Дотримуватися Правил дорожнього руху зараз важливо як ніколи. До того ж, це до снаги кожному.

Ми віримо в те, що українці свідомі, просто їм треба трішки нагадати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь