Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«ОБЛАШТУВАННЯ БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНОГО СПОРТИВНОГО МАЙДАНЧИКА В С.ВЛАДИЧНА»

Дата: 08.06.2022 10:43
Кількість переглядів: 513

 

Створення сучасного спортивного молодіжного простору  багатофункціонального призначення для спортивного розвитку молоді та популяризації здорового способу життя.

 

Створення можливостей для безкоштовних занять спотортом в сільській місцевості, поєдання різних видів занять на одній території.

 

В рамках проекту передбачається створення багатофункціонального майданчика для комплексного заняття спортом, облаштування волейбольного майданчика, встановлення лавок на футбольному стадіоні в селі Владична.   Враховуючи, що вся діяльність буде зосереджена на одній локації біля діючого стадіону, наявність розширеної спортивної інфраструктури дозволить проводити спортивні змагання, проведення майстер-класів, дитячих ігор та інших навчально-спортивних заходів для жителів села, громади, а в перспективі і на рівні сусідніх громад.

 

Проєкт передбачено якісні та кількісні результати:

 

- Якісні: підвищення якості послуги спорту, задоволеність жителів стосовно способів проведення дозвілля, підвищення комфорту перебування на спортивних локаціях, підвищення якості життя в сільській місцевості.

 

- Кількісні: спортивним майданчиком зможе користуватись приблизно 250-400 осіб на місяць, одночасно займатись можуть до 11 осіб на майданчику, 12 осіб одночасно під час однієї гри у волейбол. Кількість  місць для сидіння на лавках дозволяє розміститися до 75 осіб.

Діяльність відбувалась в рамках програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком'юнітіз (Global Communities), та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь