Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Як в громаді святкували ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 01.06.2022 23:37
Кількість переглядів: 343

Фото без опису

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей.

Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. І наш святий обов’язок дорослих – зробити своїх дітей щасливими не тільки сьогодні, влаштувавши їм свято, а завтра і завжди.

Неймовірне свято для дітей Недобоївської ТГ та дітей внутрішньо переміщених осіб відбулося на території Шировецького ліцею.

Привітав дітей із світлим та прекрасним святом – Міжнародним Днем захисту дітей – сільський голова Юрій Юзва. Побажав діткам міцного здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок! Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій!

Діти брали участь в конкурсах, танцях, розважальних іграх, флешмобі, майстер класі, спортивних змаганнях, ознайомились із професією пожежника та поліцейського.

Територія шкільного майданчику уквітчалась дитячими посмішками. Були вручені подарунки від Недобоївської сільськоі ради та магазину «Маркет Добре» . На майданчику тривала атмосфера свята та радості і, дивлячись на задоволених дітей, ми віримо, що їх чекає мирне щасливе майбутнє.

Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого мирного майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли в мирі , були щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь